disaster recovery

Hvor hurtigt har du brug for, at din IT er oppe igen efter et nedbrud? Hvor længe kan I være nede, uden at det går ud over jeres forretning og forholdet til jeres kunder og leverandører?

Et nedbrud kan være ødelæggende for en forretning. Og din forretning er altid i risiko for computersvigt, fejl, vira eller naturkatastrofer som oversvømmelse eller brand. Hovedformålet med disaster recovery er at få din forretning til at fortsætte i så normal drift som muligt og at nedbringe skader og at forhindre tab.  

 

Fordele ved Disaster Recovery (DR)

Der er adskillige fordele ved at bruge cloud som disaster recovery. Der er ikke behov for et yderligere datacenter, så du kan implementere DR markant hurtigere. Hos any.cloud betaler du kun for det, du har brug for. Og det er ikke kun i relation til at tilpasse din hardware – du betaler kun for CPU’er og RAM, hvis DR’en er aktiveret på de enheder. Og sidst, men ikke mindst har du i any.cloud en pålidelig partner med masser af viden og erfaring. Det er nemt at sikre din IT hos os.  

Ifølge vores erfaring er 1 time det tidsrum, som mange firmaer maksimalt kan tåle at være nede. Derfor har vi fintunet vores DR-ydelser til at garantere dig, at der maksimalt går 1 time med at komme op igen – uanset størrelsen af din forretning.  

FORDELE VED DISASTER RECOVERY

Hurtig gendannelse og lavere omkostninger

Beskyttelse af hele infrastrukturen

Maks. 1 time, før du er oppe igen

Grunde til du brug for en Disaster Recovery-plan

Fordi ingen er herre over vejret  – Naturkatastrofer sker, uanset at man hellere var fri. Man kan ikke forebygge dem, men vi kan heldigvis begrænse deres skadevirkninger på forretningen.  

Fordi kunderne forventer det  – Dine kunder forlader sig på, at du aldrig er nede. Og hvis du er, søger de måske til dine konkurrenter. Jo hurtigere du er oppe igen, jo gladere og mere trofaste kunder vil du have.  

Fordi du skal værne om dit brand  – Nedetid og datatab kan ødelægge dit omdømme og udviske tilliden fra kunderne, hvilket kan føre til tabt overskud.  

Fordi vi er mennesker og ikke maskiner  – Næsten alting kan gøres automatisk ved hjælp af teknologi, men der er én ting, man ikke kan stoppe: Menneskelige fejl. Mennesker laver fejl. Der skal blot være én person, der downloader en skadelig fil, før hele organisationen ligger ned (skade på mange computere), eller som kommer til at vælte en kop kaffe ud over sin egen computer (skade på en enkelt computer).  

Fordi hardware er på vej ud   Selv om du har verdens kraftigste og dyreste maskiner, arbejder tiden imod dem og gør dem før eller senere overflødige.  

DRaaS klarer alle former for nedbrud

 • Computermalware  
 • Hackerangreb  
 • Strømsvigt  
 • Brand, oversvømmelse, jordskælv og andre følgevirkninger af naturkatastrofer i forhold til bygninger  
 • Overgravede kabler eller kabelsvigt.  

Er du i tvivl om, hvad Disaster Recovery kan som backup ikke kan? Se sammenligningen af DRaaS og BaaS.

Man kan også bruge Disaster Recovery til at kører en online forretning videre imens, at der er planlagt nedetid (planned maintenance). Så benytter du vores infrastruktur til at være oppe som normalt, mens der bliver ydet service hos dig selv.

Hvis din forretning bruger IT i hverdagen, er du sårbar, hvis du ikke beskytter dine data. Datatab kan ske ved et uheld, og langt de fleste ved godt, at de skal tage backup for at undgå tab af data. Men data uden IT-ydelser er egentlig bare ettaller og nuller.

Var det ikke en idé også at beskytte din infrastruktur? Spar penge, få styr på kunderne, og hold forretningen ude af problemer. Få en disaster recovery-plan allerede i dag.

Skriv til os for at høre mere

  FAQ

  Når du har en disaster recovery solution vil du altid kunne starte din virksomhed igen, hvis I skulle være udsat for et angreb eller en fejl i infrastrukturen.

  Med vores disaster recovery solution sikrer du dine data offsite i et air gaped miljø. På den måde har du en sikker backup af dine data, der kan restore hurtigt, hvis dine lokale eller hostede kopier bliver angrebet.

  Dem tilgår du via Veeams software eller serviceportalen.

  Vi vurderer, at I kan være oppe igen efter 5-15 minutter – afhængig af jeres eget setup. Men maksimalt 1 times nedetid.

  any.cloud har været Veeam Cloud & Service Provider (VCSP) guldpartner siden 2014. Vores samarbejde med Veeam er stærkt, og det er derfor, vi udbyder deres services. Læs mere om vores samarbejde med Veeam her.