Om os

Siden 1998 har vi bidraget til, at vores kunder udvikler deres virksomhed. Vi gør det, fordi vi vil være din fortrukne samarbejdspartner. Vi har selv udviklet os meget siden 1998 og er stolte af, at vi i dag kan kalde os selv multi cloud service provider, for vi har nemlig forbedret, forfinet og styrket vores løsninger og hele tiden bevæget os fremad. Alle vi hos any.cloud er fast besluttede på at levere en service, som vi er stolte af, og det kræver hårdt arbejde. Vi ved, at vores virksomhed kun blomstrer når vores kunders forretninger også gør. Derfor leverer vi services, der kan understøtte din forretning. 

Vi lever under ’Reshape the future’ hvilket for os betyder, at vi er innovative og gerne vil rykke grænserne. Vi skaber hele miljøer, infrastrukturer og løsninger og stopper først, når du er tilfreds med din løsning. 

any.cloud består af fire selskaber fordelt på Danmark, Polen, Tjekkiet og Finland. Sammen danner vi en international virksomhed, der huser mere end 45 ansatte, 500 kunder og 4000 VM’er fordelt i 29 lande.

 

any.clouds services

Som en specialiseret multi cloud service provider har vi en lang række løsninger, der kan optimere din virksomhed. Vi leverer professionelle ISO-certificerede cloud services og IT-support til dansk erhvervsliv. Vores mission er at give din virksomhed tid til det, I er bedst til og på den måde vokse. Imens tager vi os af dele af eller hele jeres IT-løsning. Vi laver løsninger, der er specialudviklet, og imødekommer jeres forventninger. Kontakt os, og lad os sammen finde en løsning, der gør, at du overhaler dine konkurrenter. 

Vores værdier

Innovation

At være et skridt foran er det, der udvikler vores viden og erfaring. Derfor udfordrer vi os selv inden for produkter og udvikling og sørger for, at vores medarbejdere deltager i kurser og anden form for uddannelse. Helt konkret er vi også passionerede med hensyn til at skabe nye produkter og ydelser, der ikke bare bringer os op på næste niveau, men også skaber endnu større værdi for vores kunder.

Kvalitet

Ingen løsning, ydelse, eller service fra os, uden at de lever op til de højeste kvalitetskrav. Kvalitet er altid i højsædet, og det er også den med den viden, at vores kunder får tillid til og loyalitet over for os. Derfor sørger vi for certificeringer både af firmaet, løsningerne og vores medarbejdere i overensstemmelse med de højeste standarder.

Professionalisme

Vores kultur danner ramme om professionalisme, hvilket for os handler om en etisk forsvarlig handlemåde kombineret med ekspertviden. Det betyder, at vi sætter vores forretningspartnere og kunder først. Ved at skabe gennemsigtighed i vores løsninger går vi forrest, når det handler om troværdighed og tillid.

Samarbejde

Vores kunder er grundstenen i vores forretning, og derfor er samarbejde alfa og omega. Vi tror på, at godt samarbejde skaber grobund for udvikling, og sammen finder vi frem til kundens problemstilling og den helt rette løsning på den. Det er vores kunder, der er kernen: Uden dem ville vi ikke gøre den indsats, og vi får lov til hver dag at rådgive og hjælpe vores kunder, hvilket sikrer dem udvikling og succes. Det er derfor, vi går på arbejde om morgenen, og vores motivation for at sikre den bedste kvalitet på markedet.

Den danske ledelse

Gregor Frimodt-Møller
Group CEO

Gregor Frimodt-Møller

  Contact me
Adrian Frimodt-Møller
CFO

Adrian Frimodt-Møller

  Contact me
Thomas Allentoft
CSO

Thomas Allentoft

  Contact me
Benjamin Falk Elveng
COO

Benjamin Falk Elveng

  Contact me

Den polske ledelse

Wiktor Zgodziński
Strategic Director

Wiktor Zgodziński

Dariusz Lipiński
Managing Director

Dariusz Lipiński

Den tjekkiske ledelse

Jiří Šotnar
CEO, Czech Republic

Jiří Šotnar

Jan Ksiazkiewicz
CFO

Jan Ksiazkiewicz

Den finske ledelse

Lasse Lättilä
CEO, Finland

Lasse Lättilä

  Contact me
Markku Lättilä
Key Account Manager

Markku Lättilä

  Contact me