Om os

Siden 1998 har vi bidraget til, at vores kunder udvikler deres virksomhed. Vi gør det, fordi vi vil være din fortrukne samarbejdspartner. Vi har selv udviklet os meget siden 1998 og er stolte af, at vi i dag kan kalde os selv multi cloud service provider, for vi har nemlig forbedret, forfinet og styrket vores løsninger og hele tiden bevæget os fremad. Alle vi hos any.cloud er fast besluttede på at levere en service, som vi er stolte af, og det kræver hårdt arbejde. Vi ved, at vores virksomhed kun blomstrer når vores kunders forretninger også gør. Derfor leverer vi services, der kan understøtte din forretning. 

Vi lever under ’Reshape the future’ hvilket for os betyder, at vi er innovative og gerne vil rykke grænserne. Vi skaber hele miljøer, infrastrukturer og løsninger og stopper først, når du er tilfreds med din løsning. 

any.cloud består af tre selskaber fordelt på Danmark, Polen og Tjekkiet. Sammen danner vi en international virksomhed, der huser mere end 45 ansatte, 500 kunder og 3000 VM’er fordelt i 20 lande.

 

any.clouds services

Som en specialiseret multi cloud service provider har vi en lang række løsninger, der kan optimere din virksomhed. Vi leverer professionelle ISO-certificerede cloud services og IT-support til dansk erhvervsliv. Vores mission er at give din virksomhed tid til det, I er bedst til og på den måde vokse. Imens tager vi os af dele af eller hele jeres IT-løsning. Vi laver løsninger, der er specialudviklet, og imødekommer jeres forventninger. Kontakt os, og lad os sammen finde en løsning, der gør, at du overhaler dine konkurrenter. 

Vores værdier

Vores værdier viser, hvem vi er, og hvem vi gerne vil være. De former vores adfærd og måde at gøre ting på og har indflydelse på, hvordan vi arbejder sammen. Vi tror på, at når vi efterlever dem, skaber vi også langtidsholdbare forhold til vores forretningsforbindelser.  

Innovation

I any.cloud puffer vi altid til det, alle ved, og så opdager vi nye metoder til at skabe produkter og ydelser, der er anderledes, effektive og aldrig svigter. Vi ønsker at være et skridt foran – til hver en tid.  

Kvalitet

Vores produkter og ydelser lever op til de højeste kvalitetskrav. Vi skaber forandringer og stræber efter hele tiden at forbedre os – til glæde for vores kunder og vores forretning. 

Professionalisme

En etisk forsvarlig handlemåde kombineret med ekspertviden er for os professionalisme. Det betyder, at vi sætter vores forretningspartnere forrest. Vi går forrest, når det handler om troværdighed og tillid.  

Samarbejde

Vores kunder er nogle af vores vigtigste partnere. At forstå og rådgive i overensstemmelse med deres behov udgør hjertet i vores udvikling og succes.  

Den danske ledelse

Gregor Frimodt-Møller
Group CEO & Co-owner

Gregor Frimodt-Møller

  Contact me
Adrian Frimodt-Møller
CFO & Co-owner

Adrian Frimodt-Møller

  Contact me
Thomas Allentoft
CSO & Co-owner

Thomas Allentoft

  Contact me
Benjamin Falk Elveng
CTO

Benjamin Falk Elveng

  Contact me
Michael Dyg Staunæs
COO

Michael Dyg Staunæs

  Contact me

Den polske ledelse

Wiktor Zgodziński
Strategic Director

Wiktor Zgodziński

Dariusz Lipiński
Managing Director

Dariusz Lipiński

Den tjekkiske ledelse

Jiří Šotnar
CEO, Czech Republic

Jiří Šotnar

Jan Ksiazkiewicz
CFO

Jan Ksiazkiewicz