Kvalitet og fordele

Der er rigtig mange cloud-udbydere på market, og det kan være svært at vælge en enkelt, for hvad skal være det vigtigste at vælge ud fra, når du skal finde den, der skal håndtere dine data? Hvilke fordele skal din cloud service provider have? Vi vil gerne arbejde sammen med vores kunder i en atmosfære af tillid og partnerskab, og vi arbejder altid på at blive klogere og dygtigere til det, vi laver.  

Du er øverst på dagsordenen

Der er alle de sædvanlige ting, man kan få hos enhver professionel cloud-udbyder, såsom tilpasning, forudsigeligt omkostningsniveau, nem implementering osv. Og så er der lige den der vigtige ting, som man derudover får hos os: Samarbejdet. Fordi vi kender dig og dine ydelser ud og ind og har dem øverst på dagsordenen. Uanset om dit firma er stort eller lille – og det gælder både de store og de nystartede – er det dit levebrød og dermed vores. Derfor er vores supportrådgivere eksperter inden for deres områder, så de til hver en tid kan give dig det allerbedste og hjælpe dig med at finde vej i det mareridt, som IT-sikkerhed, tilgængelighed, oppetid og den slags kan være. Lad dit hold bestå af folk, som du kan stole på leverer de rigtige ydelser i forhold til dine behov og i den kvalitet, du med rette kan forvente.

I en klasse for sig

Pålidelighed og stabilitet

Vi har beskæftiget os med IT-services siden 1998, og det har givet os en enorm baggrundsviden om det, vi laver. Vi er nået langt, og vi fortsætter fremad. I fokus har vi stabilitet, pålidelighed og langtidsholdbare forretningsforhold.

Partnerskab

Vores partneres succes og tilfredshed ligger i dén grad på sinde, og husk, at din vækst styrker vores. Vi stiller skarpt på kommunikation og leverer løsninger, der har rod i det, du har behov for. Vi får problemer løst i en fart, fordi vi kommunikerer åbent med hensyn til, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

Sikkerhed og tillid

Din datasikkerhed er alfa og omega, og den garanterer vi ved at sikre dine data i vores datacentre, hvor oppetiden er på 99,9%. Derudover er vores forretning i overensstemmelse med Persondataforordningen.

Gennemsigtighed

Selv om mange ikke gør det, ligger det os på sinde, at vores kunder ved præcis, hvad de betaler for. Vi lover at informere om omkostninger i forvejen og at holde dig godt informeret hele vejen gennem forløbet. Vi tror ikke på skjulte omkostninger, ekstraudgifter og skjulte gebyrer. 

Tilpassede løsninger

For os er hver kunde noget særligt og har sine helt egne, særlige behov. Derfor oplever hver kunde at få særbehandling, så vi sammen kan finde det, som den enkelte har brug for. Du fortæller, hvad du skal bruge, og så laver vi den rigtige løsning lige til dig. 

Det, vi kan gøre for dig

Helt enkelt handler det om mere tid til kunderne i stedet for til din IT. Vores forretning er baseret på at hjælpe dig med at få tingene gjort bedre og smartere og på at sikre dine data.

Priser, anerkendelser og certificeringer

Sammenhængende med kvalitet er også vores certificeringer.

Med andre ord, dine data er mere sikker hos os end den er hos dig

Samarbejdspartnere er lig med kvalitet for os

Når vi tænker på kvalitet i any.cloud kan vi ikke lade være med at tænke på vores samarbejdspartnere. Som multicloud service provider har vi en lang række cloudbaserede løsninger, og dem kan vi takke vores partneres teknologi for. Vores kvalificerede team arbejder hverdag på at forudse prøver, så de løses inden de opstår hos jer. 

Der er ingen tvivl om, at Veeam og IBM er de rette samarbejdspartnere for os og vores kunder. Samarbejdet er med til at gøre os stærkere, fordi det giver adgang til ny viden og forbedrede løsninger. Denne videndeling er fundamental for vores udvikling, for den giver os evnen til at skabe løsninger, der er brugbare og proaktive. Med IBM og Veeam som vores forbilleder har vi et højt ambitionsniveau. Det giver os lysten til og ambitioner om at skabe en bedre fremtid.  

Vores partnerskab med IBM

Vi har samarbejdet med IBM siden 2013 og fulgt deres udvikling, som har været med til at udvide vores produktkatalog. Vi er glade for at have valgt en af verdens mest innovative og troværdige partnere til det partnerskab. Samarbejdet startede med adgangen til højt avancerede datacentre, hvor vi kunne tilbyde vores kunder sikker dataopbevaring. I de senere år har vi udvidet til at tilbyde den moderne Cloud Object Storageløsning sammen med Watsonservices.

Vores samarbejde med IBM blev cementeret, da vi i 2017 blev tildelt prisen ’Cloud Partner of the Year’. Vi vandt denne prestigefyldte pris, fordi vi søger at være innovative, når det kommer til brugen af cloud, og vi tilbyder Watson-services. Som samarbejdspartner sikrer IBM stabilitet, troværdighed og giver os et fundament, hvorfra vi kan videreudvikle. I 2019 vandt vi igen IBM prisen, denne gang kaldt ‘IBM Technology Service Provider of the Year‘ selvom det er den samme pris. Denne gang vandt vi prisen, fordi vi benytter IBM Trusteer i en as-a-Service model kaldet ReTrust. Sidst, men ikke mindst vand vi titlen ‘Most Innovative Business Partner for Europe‘ i maj 2020.

Vores partnerskab med Veeam

Et andet partnerskab, som vi drager stor nytte af, er med Veeam. Veeams software giver os mulighed for at tilbyde løsninger som backup og Disaster Recovery igennem Cloud Connect. Vores samarbejde med Veeam begyndte tilbage i 2011, og efter mange, gode års samarbejde har vi opnået titlen som Platinum VCSP-partner og ikke nok med det: Vi modtog tilbage i 2014 deres Partner Award i kategorien ‘The Best Cloud Service Provider‘.  

Vi benytter Veeams software i løsninger, der giver vores kunder mulighed for altid at komme tilbage på benene igen. Selvom man har været udsat for angreb eller systemfejl. Denne service er måske en af grundene til at vi har en femstjernet anmeldelse hos Veeam.