Kvalitet i any.cloud

Når vi tænker på kvalitet i any.cloud kan vi ikke lade være med at tænke på vores samarbejdspartnere. Som multi cloud service provider har vi en lang række cloudbaserede løsninger, og dem kan vi takke vores partneres teknologi for. Vores kvalificerede team arbejder hverdag på at forudse prøver, så de løses inden de opstår hos jer.

Vores partnerskab med IBM

Vi har samarbejdet med IBM siden 2013 og fulgt deres udvikling, som har været med til at udvide vores produktkatalog. Vi er glade for at have valgt en af verdens mest innovative og troværdige partnere til det partnerskab. Samarbejdet startede med adgangen til højt avancerede datacentre, hvor vi kunne tilbyde vores kunder sikker dataopbevaring. I de senere år har vi udvidet til at tilbyde den moderne Cloud Object Storageløsning sammen med Watsonservices. Vores samarbejde med IBM blev cementeret, da vi i 2017 blev tildelt prisen ’Cloud Partner of the Year’. Vi vandt denne prestigefyldte pris, fordi vi søger at være innovative, når det kommer til brugen af cloud, og vi tilbyder Watson-services. Som samarbejdspartner sikrer IBM stabilitet, troværdighed og giver os et fundament, hvorfra vi kan videreudvikle.  

Vores partnerskab med Veeam

Et andet partnerskab, som vi drager stor nytte af, er med Veeam. Veeams software giver os mulighed for at tilbyde løsninger som backup og Disaster Recovery igennem Cloud Connect. Vores samarbejde med Veeam begyndte tilbage i 2011, og efter 7 år har vi opnået titlen som Platinum VCSP-partner og ikke nok med det: Vi modtog tilbage i 2014 deres Partner Award i kategorien ‘The Best Cloud Service Provider’.  

Vi benytter Veeams software i løsninger, der giver vores kunder mulighed for altid at komme tilbage på benene igen. Selvom man har været udsat for angreb eller systemfejl. Denne service er måske en af grundene til at vi har en femstjernet anmeldelse hos Veeam.  

I any.cloud betyder dét at arbejde sammen med de bedste, at vi kan benytte meget avanceret software, servere og løsninger. Der er ingen tvivl om, at Veeam og IBM er de rette samarbejdspartnere for os og vores kunder. Samarbejdet er med til at gøre os stærkere, fordi det giver adgang til ny viden og forbedrede løsninger. Denne videndeling er fundamental for vores udvikling, for den giver os evnen til at skabe løsninger, der er brugbare og proaktive. Med IBM og Veeam som vores forbilleder har vi et højt ambitionsniveau. Det giver os lysten til og ambitioner om at skabe en bedre fremtid.  

Certificeringer

Sammenhængende med kvalitet er også vores certificeringer. any.cloud er certificeret medlem af Danish Cloud Community. Det betyder vi er underlagt og overholder strenge kontrolforanstaltninger og høje sikkerhedskrav ifølge ISAE 3402 og ISO 27002. Det sikrer ordentlige ydelser, gennemsigtige aftaler, økonomisk robusthed, forsikringsmæssig dækning samt bidrag til national IT-sikkerhed. Med andre ord, dine data er mere sikker hos os end den er hos dig.