any.clouds virtual private server (VPS) er en avanceret og højtydende virtuel server, der bliver din nye og helt egen platform. Den har allerede installeret Windows eller Linux du vælger styresystemet. Vores Virtual Private Server kan skaleres efter dine ønsker, og fordelene ved en VPS er, at den er mere pålidelig, mere sikker og hurtigere end fysiske servere. 

Sådan forbedrer en Virtual Private Server din forretning

Hvor meget tid bruger I på at vedligeholde jeres nuværende serverløsning? Er den fuldt operationel og sikker, og bliver der taget backup af den? Har du overvejet, hvilke konsekvenser det ville have, hvis den brød sammen? Med en Virtual Private Server fra any.cloud kan du fokusere på at udvikle og vækste din virksomhed, og du slipper for at bruge unødvendig energi på de infrastrukturproblemer, der altid vil være. På den måde sparer du både tid og penge, og det bedste er, at en virtuel server ikke bryder sammen. Vi kan sørge for dedikeret server ressourcer igennem vores VPS, så du får hurtig adgang til alt, der er vigtigt for dig.

Med os ved din side behøver du ikke at bekymre dig om konfigurering, hardware, redundans og backup osv. Alt dette er nemlig inkluderet i vores service. Du kan endda vælge at lade din server vedligeholde af vores kvalificerede team af administratorer. De har mange års erfaring og ved alt om sikkerhed og ansvar. 

FORDELE VED VIRTUAL PRIVATE SERVER

Fuldt ud virtuel server

Dedikerede ressourcer

Ingen hardware hos jer selv

Tilgængelig og pålidelig 24/7

Justeres efter behov

Større sikkerhed

Backup, som kan gendannes helt ned på filniveau

Ingen variable udgifter til strøm

Tilkøb: Backup og administration

Tekniske detaljer

any.cloud er et VMware enterprise-miljø baseret på IBM-servere. Vores redundante infrastruktur sørger for 99,9% oppetid, som er den højeste stabilitet på markedet (IBM/Lenovo, HPe 3PAR, Cisco, Juniper, Veeam og, VMware). Virtualiseringen er på VMware eller HyperV. 

any.cloud interconnect giver adgang til 50 ISO-certificerede datacentre på verdensplan, og alle fysiske servere lever op til kravene i ISO 27001. 

Skriv til os for at høre mere

  FAQ

  Læs vores blog om, hvordan outsourcing af din IT-infrastruktur kan optimere din virksomhed. any.cloud kan hjælpe dig med alle skridt på vejen mod et kontor uden servere.

  Vores virtuelle servere er i et ISO-certificeret datacenter i København. Dine data vil aldrig forlade landet.

  Så snart vi har opsat din VPS, får du adgang til den.

  Nej. Dine data er sikre i vores hænder, og vi har kun adgang, hvis der er en aftale om det.

  Ja, du kan få backup af din VPS med vores Veeam Backup & Replication. Der bliver foretaget backup på daglig basis, og på den måde vil du altid kunne genskabe dine data.

  Vores teknologi er baseret på VMware, Microsoft, HPE, IBM og Veeam.

  Vi sidder klar på telefonerne kl. 8-18 alle hverdage. Kontakt os på 70 20 40 66 eller support@anycloud.dk