Hos any.cloud er vi er specialister, når det gælder ITsupport især i de kreative brancher på grund af vores fokus på Mac. Det har givet os værdifuld viden og kendskab til brugerens hverdag foran skærmen. Vores erfaring sparer dig for penge, bekymringer og tid, fordi vi gennemtænker løsninger i detaljer. Inden der er behov for support. Vi hjælper med alt fra indkøb af hard- og software til patching af servere.

IT-support hos any.cloud

Vores kendskab til dit fag betyder, at du ikke behøver at kende noget til vores. 

Vores ekspertise handler ikke om, hvilken størrelse din virksomhed har, men om den virkelighed din virksomhed befinder sig i. Vi vil gerne sørge for, at I er oppe at køre, og vi er her for at løse jeres problemer. Så uanset hvordan din virksomhed er skruet sammen, har vi en supportløsning, der passer lige netop dig. Vi tilbyder box og derudover to andre typer af IT-support til erhverv. 

Adgang til fjernsupport

Er du allerede kunde? Få adgang til vores remote support i TeamViewer ved at klikke på linket ovenfor. Derefter begynder der download af  TeamViewer, når dette er installeret kan vi hjælpe dig med at løse din IT problemer.

Box – den bedste løsning til virksomheden, der søger en fast pris

Vi har en løsning, der bygger på en fast månedspris pr. medarbejder. Dette er vores mest populære supportløsning. Den er specielt velegnet til virksomheder, der søger:

 • Ubegrænset remote support alle hverdage kl. 8-18
 • Besøg ved sager, der ikke kan løses remote
 • Dokumentation
 • Licensstyring
 • Monitorering og patching af servere
 • Rapportering, rådgivning og løbende statusmøder
 • Hjælp til IT-indkøb (både af hardware og software)

Hvordan får du support med en box-aftale?

Send en mail til support@anycloud.dk, der indeholder din problemstilling, og så behandler vi din sag. Hvis den har hastende karakter, så ring på 7020 4066, så snart du har sendt din mail. Hvis sagen ikke kan løses remote, bookes en tekniker til besøg. Altså, vi er her for dig hele vejen.

Vil tilbyder tilkøbsmuligheder såsom:

 • Support uden for almindelig arbejdstid
 • Support til hjemmearbejdspladser
 • Faste teknikerbesøg
 • Opsætning af startpakke til nye medarbejdere (dette kræver standardsetup)
 • VIP-support til udvalgte medarbejdere
 • IT-cheffunktion
  • Hjælp til forhandling af IT-kontrakter (mobiltelefoni, print, hardware m.v.)
  • Assistance til IT-budgetter i forhold til inventory

any.cloud supportaftaler

Box

Fastaftale

Ad hoc-support

Fastaftale

En fastaftale er den rigtige løsning, når du har brug for hele pakken: Rådgivning via vores IT-cheffunktion, så I er sikret til fremtidens IT-udvikling, drift af hele jeres setup – med eller uden fast besøgstid – og support. Timer, der ikke bliver brugt, overføres til næste måned. 

Ad hoc-support

Færre mennesker på kontoret betyder mindre IT-set-up og færre personer, der kan lave rod med IT-udstyret. Derfor er behovet for support også mindre, uden det dog er fuldstændigt elimineret. Vi står klar til at hjælpe dig med det, du har brug for, når du har brug for det. 

Mere om support hos any.cloud

Vi vil gerne gøre det nemt for dig, og derfor er et samarbejde med os også simpelt bygget op: Får du problemer, retter vi fejlen. Vores fornemste opgave er at sørge for, at du ikke får brug for os. Derfor udvikler vi din virksomheds IT-strategi, så den er i tråd med fremtidens konstante krav, behov og udvikling.  

Vi kan møde dig i din virksomhed, der er mulighed for support pr. Telefon, og vi kan hjælpe dig online via TeamViewer. Vi tilpasser os jeres behov, så vi kan få jer tilbage på sporet hurtigst muligt. 

Vi har over 17 års erfaring med at levere produkter til den kreative branche. Tidligere hed vi any.mac, men fusionerede i oktober 2017 med any.cloud, og vi leverer selvfølgelig stadig samme gode service.

Skriv til os for at høre mere

FAQ

Vi yder IT-support alle hverdage mellem kl. 8 og 18. Ring til os, og så finder vi ud af, hvordan vi bedst løser dit IT-problem.

Ja, det kan vi. Vores IT-konsulenter har mange års erfaring og kommer gerne ud. Ring til os, og aftal en tid.

Du får fat i os på 70 20 40 66 – alle hverdage kl. 8-18.

Vi kan hurtigst løse dit problem, hvis du skriver til support@anycloud.dk.

Du kan skrive til os på support@anycloud.dk, og så skal vi nok sørge for at få tilføjet en ny bruger til jer.