Vi tilbyder to typer mailløsninger hos any.cloud: Cloud Exchange og Microsoft Office 365. Begge løsninger er ideelle til erhverv. Cloud Exchange henvender sig til virksomheder, der søger en mailløsning på danske servere, mens Office 365løsningen henvender sig til virksomheder, der ønsker Officepakken inklusive Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Fælles for begge løsninger er, at du får en mailløsning, der altid er tilgængelig og 100% synkroniseret.  

Fordelene ved Microsoft Office 365 

Vores Office 365-løsning er til virksomheder, som ønsker adgang til ikke kun mail, men også resten af Office-pakken. Med Office 365 er du altid forbundet til Word, PowerPoint, Excel m.m. og kan let tilgå disse fra både hjemme- og arbejdscomputere. Alt bliver synkroniseret, så dine mails, din kalender og dine kontakter er tilgængelige, når du har behov for dem. 

Vi tilbyder Business Essentials, Business, Business Premium, Enterprise E3 og Enterprise E5. 

Backup af Office 365 

Leder I efter en løsning, der sikrer, at I ikke mister en eneste fil i jeres indbakke eller fra andre placeringer i Office-pakken? any.cloud kan med Veeams teknologi sikre, at I får en sikker backup af jeres løsning.  

FORDELE VED OFFICE 365

Altid opdateret til den nyeste version

Adgang til hele Office-pakken

Deling af filer i skyen

Alt i én-service

Kan benyttes på alle platforme

Professionel email og kalender

Fordelene ved Cloud Exchange  

Med Cloud Exchange bestemmer du selv antallet af brugere, og du kan op- og nedgradere, som du ønsker. Hver bruger har 50 GB plads at gemme på, og der bliver dagligt taget backup. På den måde sikrer vi dine data, hvilket betyder, at du kan læse dine mails hvor som helst og når som helst.  

Hvis din virksomhed ønsker en løsning, der ligger i Danmark, er Cloud Exchange løsningen for jer. Jeres data er sikret af vores hostingcertifikat og bliver ikke placeret i en delt sky med millioner af andre brugere. Derudover er du beskyttet af vores antispam- og antivirusfilter.  

MAIN FEATURES OF Office 365 and Cloud Exchange

Ubegrænset antal brugere

Ligger på danske servere

Hurtig forbindelse og 50 GB pr. bruger

Daglig backup af mails

2-trinsbekræftelse for ekstra sikkerhed

Markedsførende antispam- og antivirusfiltre

Lad os hjælpe dig med at vælge

Vil du gerne høre mere om, hvilken løsning der er bedst for din virksomhed? Så kontakt os i dag, og vi tager en uforpligtende snak om jeres mailløsning. Ring til os på 70 20 40 66, eller udfyld kontaktformularen. Så sørger vi for at få sat dig rigtig godt ind i vores services. 

Skriv til os for at høre mere

FAQ

De største fordele ved Office 365 er, at du får adgang til hele Office-pakken med din licens. Det er den markedsledende mailservice i verden, og det er nemt at benytte.

Hovedårsagerne til at vælge Cloud Exchange over Office 365 er, at der er backup inkluderet i servicen – den skal tilkøbes til Office 365. Derudover, så er Cloud Exchange placeret på danske servere i et lukket miljø modsat Office, der er i Microsofts åbne miljø.

Ja, det er muligt at lave backup af jeres Office 365 løsning. Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer med opsætningen.

Ja, det er intet problem. Vi skal nok sørge for, at alt bliver sat korrekt op.

I det tilfælde vil dine data blive slettet. Sørg for at downloade alle nødvendige data inden, da det desværre ikke er muligt at genskabe dem.

Ja, for disse styresystemer er ikke understøttet længere. Vi opfordrer dig til at opdatere til en nyere version af Windows.

Office 365 understøtter fra Office 2003 og alle nyere versioner.