Office 365 fra Microsoft er mailløsningen, der kan tilpasses enhver virksomhed. Den ideelle erhvervsløsning henvender sig til virksomheder, der ønsker Officepakken inklusiv Word, Excel, PowerPoint og Outlook. På den måde sørger du for, at dine mails, kontakter og kalender altid er tilgængelig og 100% synkroniseret.  

Fordelene ved Microsoft Office 365 

Vores Office365-løsning er til virksomheder, som ønsker adgang til ikke kun mail, men også resten af Office-pakken. Med Office 365 er du altid forbundet til Word, PowerPoint, Excel m.m. og kan let tilgå disse fra både hjemme- og arbejdscomputere. Alt bliver synkroniseret, så dine mails, din kalender og dine kontakter er tilgængelige, når du har behov for dem. 

Vi tilbyder Business Essentials, Business, Business Premium, Enterprise E3 og Enterprise E5. 

Backup af Office 365 

Leder I efter en løsning, der sikrer, at I ikke mister en eneste fil i jeres indbakke eller fra andre placeringer i Office-pakken? any.cloud kan med Veeams teknologi sikre, at I får en sikker backup af jeres løsning.  

FORDELE VED OFFICE 365

Altid opdateret til den nyeste version

Adgang til hele Office-pakken

Deling af filer i skyen

Alt i én-service

Kan benyttes på alle platforme

Professionel email og kalender

Er Office 365 den rette løsning for din virksomhed?

Office365-as-a-Service hos any.cloud kan styrke din virksomhed. Men er du usikker på, om det skal være Office365 eller måske Cloud Exchange? Så kan du ringe til os dag, og så tager vi en snak om, hvilken mailløsning, der vil være mest favorabel for netop din virksomhed. Ring til os på 70 20 40 66, eller udfyld kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig!

Skriv til os for at høre mere

FAQ

De største fordele ved Office 365 er, at du får adgang til hele Office-pakken med din licens. Det er den markedsledende mailservice i verden, og det er nemt at benytte.

Ja, det er muligt at lave backup af jeres Office 365 løsning. Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer med opsætningen.

Ja, det er intet problem. Vi skal nok sørge for, at alt bliver sat korrekt op.

I det tilfælde vil dine data blive slettet. Sørg for at downloade alle nødvendige data inden, da det desværre ikke er muligt at genskabe dem.

Ja, for disse styresystemer er ikke understøttet længere. Vi opfordrer dig til at opdatere til en nyere version af Windows.

Office 365 understøtter fra Office 2003 og alle nyere versioner.