Microsoft 365 er mailløsningen, der kan tilpasses enhver virksomhed. Den ideelle erhvervsløsning henvender sig til virksomheder, der ønsker Officepakken inklusiv Word, Excel, PowerPoint og Outlook. På den måde sørger du for, at dine mails, kontakter og kalender altid er tilgængelig og 100% synkroniseret.  

Fordelene ved Microsoft 365 hos any.cloud

any.cloud tilbyder en af Danmarks billigste Microsoft 365-løsninger til virksomheder. Hvis du vælger en Microsoft 365-licens hos any.cloud, får du både større fleksibilitet og en besparelse. Når du køber en licens direkte hos Microsoft, binder du dig for 1 år, og hvis du vælger månedspris, bliver din licens dyrere. Hos any.cloud får du årsprisen uden binding og betaler den på månedsbasis. Tilmed sidder vi klar alle hverdage mellem 8 og 18 til at op- og nedjustere licenser, og vi hjælper dig i mål på få minutter.

Hvad får I i jeres 365-pakke? Det er naturligvis den komplette løsning med alt, hvad Office 365 byder på. Du kan altid tilgå Word, PowerPoint, Excel m.m. fra både hjemme- og arbejdscomputere. Alt bliver synkroniseret, så dine mails, din kalender og dine kontakter er tilgængelige, når du har behov for dem.

Microsoft 365 Business Basic, Microsoft 365 Business Standard, Microsoft 365 Apps for business, Enterprise E3 og Enterprise E5.

Vores priser på Microsoft 365

Microsoft 365 Business Basic

Tidl. Essentials

32 kr. eks. moms

Pris per måned per bruger

Microsoft 365 Apps for business

Tidl. Business

66 kr. eks. moms

Pris per måned per bruger

Microsoft 365 Business Standard

Tidl. Premium

79 kr. eks. moms

Pris per måned per bruger

Backup af Microsoft 365 

Leder I efter en løsning, der sikrer, at I ikke mister en eneste fil i jeres indbakke eller fra andre placeringer i 365-pakken? any.cloud kan med Veeams teknologi sikre, at I får en sikker backup af jeres løsning.  

Er Microsoft 365 den rette løsning for din virksomhed? Ring til os dag, og så tager vi en snak om, hvilken mailløsning, der vil være mest favorabel for netop din virksomhed. Ring til os på 70 20 40 66, eller udfyld kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig!

Skriv til os for at høre mere

FAQ

De største fordele ved Microsoft 365 er, at du får adgang til hele Office-pakken med din licens. Det er den markedsledende mailservice i verden, og det er nemt at benytte.

Ja, det er muligt at lave backup af jeres Microsoft 365 løsning. Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer med opsætningen.

Ja, det er intet problem. Vi skal nok sørge for, at alt bliver sat korrekt op.

I det tilfælde vil dine data blive slettet. Sørg for at downloade alle nødvendige data inden, da det desværre ikke er muligt at genskabe dem.

Microsoft 365 understøtter fra Office 2003 og alle nyere versioner.