Leasing af hardware til virksomheder

Vi tilbyder også leasing af hardware til erhverv, og vi kalder det IT as a Service (ITaaS). any.lease kan hjælpe dig med al hardware til jeres forretning på leasningbasis. Vi tilbyder tre typer aftaler: Rammeaftaler, månedsaftaler og arbejdspladsleasing.

Klik videre til vores site for at se mere. Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor, hvorefter vi vender tilbage med svar på din forespørgsel.

Skal din virksomhed have leaset hardware?

Kontakt os i dag på 70 20 40 66

any.lease

any.lease er en del af any.cloud, som har eksisteret selvstændigt fra 2016 og i oktober 2017 blev til en del af any.cloud. Det var et naturligt skridt for os, da any.cloud og any.lease har de samme rødder. Dog finder du stadig any.lease på sit helt eget site.

På siden er det muligt at få et hurtigt tilbud uden forpligtelse. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen med din virksomheds oplysninger. Snart efter vil du modtage et tilbud fra os. Vær opmærksom på, at du skal være ejer eller have fuldmagt til at indhente et tilbud for din virksomhed læs mere på any.leases hjemmeside.

Type af leasing

Som nævnt ovenfor tilbyder any.lease tre typer aftaler: Månedsaftaler, rammeaftaler og arbejdspladsleasing.

Med en månedsaftale betaler du en fast månedlig pris for udstyr. som du selv vælger. Fx kan du lease en Apple iMac 27” Retina 5K, 3.2GHz, 8GB, 1TB Fusion i 36 måneder for DKK 413,- pr. måned.

Vælger du en rammeaftale, kan du op- og nedjustere din hardware efter behov. Med en sådan aftale har du fleksibilitet og kan altid tilpasse dine hardwarebehov.

Sidst, men ikke mindst tilbyder vi arbejdspladsleasing. Ved arbejdspladsleasing kan man sammensætte en pakke til hver enkelt ansat. Man kan eksempelvis vælge en pakke med computer, skærm og software. En løsning kunne være en iMac 21,5”, iPhone 7 samt Office 2016 i 36 måneder med en månedlig omkostning på DKK 465,- pr. medarbejder, der bruger løsningen. Alle priser er eksklusive moms.

Du sammensætter helt selv din løsning med any.lease.

Skriv til os for at høre mere