Hardware og software til erhverv

Hos any.cloud leverer vi en komplet service, og det betyder, at vi også sælger hardware og software. Det gør vi igennem vores webshop, der hedder any.cloud business store. Klik ind på siden for at se alt, hvad vi har at tilbyde inden for hard- og software. Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor, og så sørger vi for, at din henvendelse kommer direkte til vores hard- og software-afdeling.

Skal din virksomhed have nyt hardware eller software?

Kontakt os i dag på 70 20 40 66

Webshoppen

Webshoppen, der er rettet mod erhvervsdrivende, har eksisteret siden 2016, hvor vi ønskede at skabe en shop for vores any.cloud-kunder. Formålet med shoppen var at gøre IT-indkøb nemt og hurtigt tilgængeligt som en del af vores brand. Vi leverer allerede cloudløsninger og support, så vores kunder er trygge ved at dele opgaven om hardware og software med os. Nogle gange er det bare lidt nemmere at have en IT-leverandør til alt, og den opgave klarer any.cloud.

På vores business stores hjemmeside finder du alt det udstyr, som din virksomheds kontor har behov for. Vi har i mange år været specialister i Apple, som du selvfølgelig finder i shoppen, og herudover finder du også Adobe, Microsoft, Lenovo, HP og meget mere. Når det kommer til kvalitetsprodukter indenfor IT, har vi alt, hvad din virksomhed har brug for. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid får de gode tilbud i din inbox.

Leasing

Hvis køb af hardware og software er noget, som du ikke har lyst til at investere i, kan du med fordel prøve vores leasing. Under any.cloud finder du any.lease, hvor du kan sammensætte de løsninger, der er bedst for din virksomhed.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 20 40 66 eller sende os en e-mail på store@anycloud.dk. Vi har været i IT-branchen siden 1998, så vi er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning!

Skriv til os for at høre mere