endpoint management

Der er mange måde at beskytte sine endpoints på. Hos any.cloud kalder vores endpoint management Cloud Device.  

Cloud Device er et endpoint management system, der kan anvendes i enhver sammenhæng, da det giver IT-sikkerhed til alle former for virksomheder. Det styrer automatisk dine patches og din virusbeskyttelse – alt sammen fra én enkel og supernem brugerflade. Du kan lave en løsning, der lige passer til dit firma. Cloud Device tilbyder bl.a. virusbeskyttelse, softwareopdateringer og softwarestyring. Vi ved nemlig godt, at du nok har andet at lave.  

Sådan optimerer endpoint management din forretning

Cloud Device aktiverer automatisk softwareopdateringer og har ved hjælp af malware-beskyttelse styr på virusbekæmpelse. Det identificerer og opdaterer automatisk software, som øger sikkerheden. Meld dig til, vælg ydelse, og installér Cloud Device-agenten. Med vores best practice-indstillinger er der ingen konfigurering, og alt styres fra netportalen.  

Prøv det gratis i 30 dage, og find ud af, hvor nemt det er at styre virusbekæmpelse, softwareopdateringer og software på én gang. Alt bliver nemmere med Cloud Device, for du betaler pr. måned, og der er ingen bindingsperiode.  

Cloud Device kræver ikke det store at sætte i gang og styres fra én simpel brugerflade. Softwaren bygger på IBM- og Trend Micro-teknologi og er testet sikker til både PC og Mac.  

FORDELE VED CLOUD DEVICE

Opdatér softwaren på alle computer med bare ét klik

Aktivér virusbeskyttelse på alle enheder med bare ét klik

Installér programmer på alle enheder med bare ét klik

Til både PC og Mac

Gratis prøveperiode på 30 dage

Ingen bindingsperiode. Intet besvær

Virusbekæmpelse  

Få styr på det basale med avanceret og overkommelig virusbekæmpelse, hvor den seneste Trend Micro-teknologi ligger bag. Centralstyring af indstillinger og alarmer. Tjek for virus, trojanske heste, rootkits og andre former for skadelige filer. Virusbeskyttelsen kan også advare brugere, hvis de er på vej ind på et skadeligt website.  

Virusbekæmpelsen yder også malware-beskyttelse og sporer og afslører spyware og rootkit-operationer. Brugbar til både Windows og Mac.

Softwareopdateringer  

Upatchet software resulterer i irriterende advarsler til slutbrugerne, og det fører igen til et behov for support og gør computerne sårbare over for malware og hackere. Cloud Device identificerer og opdaterer automatisk helt almindelig software og øger derved sikkerheden, samtidig med at det nedsætter behovet for opkald til HelpDesken.  

Da det er fuldautomatisk, behøver du ikke at røre en finger. Samtidig slipper du for forvirring hos dine medarbejdere, for det foregår usynligt for slutbrugeren. Rapporteringen af softwareopdateringer understøtter lokale distribution points og virker på Windows og Mac.  

Softwarestyring  

Nem styring af software på alle dine computere! Vores softwarestyringsmodul muliggør automatisk tilføjelse og fjernelse af almindelige softwarepakker, sortlistning af uønsket software og overblik over software.  

Med Softwarestyring lanceres software automatisk. Du kan sortliste uønsket software og endda bruge det til at styre din softwarebeholdning.  

Tekniske detaljer og sådan gør du  

Cloud Device er nem at bruge: Meld dig til, vælg de ønskede ydelser, og installér Cloud Device-agenten. Vælg lige de ydelser, du ønsker, og hold styr på dem fra ét sted ved hjælp af vores webportal. Man kan enten definere indstillinger for alle enheder på én gang eller gruppere dem forskelligt. Du kan enten bruge vores best practise indstillinger (dvs. nul konfiguration) eller selv indrette efter dine behov. Du kan til hver en tid ændre både grupper, ydelser og indstillinger.  

Installér Cloud Device – det går både nemt og hurtigt. Download, og installér Cloud Device-agenten til Windows og Mac direkte fra webportalen. Vi har allerede gjort dine licensoplysninger tilgængelige for værktøjet, så du ikke behøver at bøvle i licensnøgler og aktivering.  

Det er dét! Alt styres fra vores webportal. Med Cloud Device styres alle dine endpoints fra én lækker og nem brugerflade. Cloud Device holder styr på dine enheder og siger til, hvis du skal gøre noget.  

 

Farvel til indviklede licenser!  

Afregning hver måned uden binding. Farvel til kontrakter, indviklede licensaftaler og forudbetaling. Du får en månedlig opkrævning på det, du rent faktisk forbruger, og du opgraderer eller nedgraderer bare, hvis og når du vil.  

 

Ingen binding. Ingen minimumskrav. Intet bøvl.  

Skriv til os for at høre mere

    FAQ

    Et endpoint management-system sørger for, at alle dine maskiner er opdateret med antivirus, patch management m.v. Det automatiserer disse opgaver og giver dig tid til at fokusere på din forretning.

    Prøv det gratis i dag eller kontakt os for mere information.

    Nej, opdateringer bliver rullet ud af any.cloud.

    Alle opdateringer bliver udrullet, uden at man lægger mærke til det. Det er derfor velegnet til dine medarbejdere, så du sørger for, at deres deres klienter altid er opdateret.