Din virksomhed består af data. Håndtering af data er en udfordrende opgave, eftersom mængden af data er konstant stigende. IBM Cloud Object Storage (COS) er løsningen de problemer, man kan opleve med den voksende mængde ustrukturerede data. Mangler du en løsning, der kan justeres til dit behov og samtidig er omkostningsbesparende – så er du kommet til det rette sted. Takket være IBM‘s teknologi kan vi tilbyde en løsning, der er fleksibel og sikker og kan håndtere alle mængder data. 

Sådan kan du benytte Cloud Object Storage i din virksomhed 

COS kan erstatte og/eller blive en del af din lokale infrastruktur. Du er på den måde sikker på, at alle data af betydning for din virksomhed er sikre. IBM har datacentre over hele kloden, der leverer data, hvor du har behov for det. Alt kører sikkert gennem et højhastighedsnetværk, der giver fuld adgang når som helst. 

COS-løsningen bliver som oftest brugt som et opbevaringssted for data, ekstra backup eller som dataarkiv for data, der ikke tilgås regelmæssigt.  Du kan nemt tilgå, offentliggøre og dele dine filer. Vi kan hjælpe dig med at sætte en løsning sammen, der giver mening for netop din virksomhed.

NAS cloud backup og Cloud Object Storage

En anden fordelagtig funktion COS gør mulig er cloud backup af NAS. Mange virksomheder benytter NAS til opbevaring af deres data, og søger backup af denne. Cloud Object Storage gør det muligt at bevare denne data på en lettilgængelig og skalerbar måde. Læs mere om, hvordan vi foretager cloud backup af NAS her.

FORDELE VED CLOUD OBJECT STORAGE

Altid tilgængelig

Indbygget sikkerhed

IBM's mest avancerede teknologi

Virtuel ubegrænset dataopbevaring

3-i-1-løsning: Opbevaring, backup og arkiv

Omkostningsbesparende cloudløsning

Dine data hos IBM 

Din datasikkerhed er vores topprioritet. Når dine data sendes til IBM via deres COS-løsning, går den igennem forskellige stadier af kryptering. Dette bliver gjort for at sikre dine data. Første SSL-kryptering sker, når dine data kopieres fra din lokation til et IBM-datacenter. Dine filer bliver krypteret endnu engang og så delt op forskellige stykker. Disse stykker bliver fordelt i datacentrene, og på den måde kan vi altid genskabe dine filer.  

Hvordan fungerer det? 

Cloud Object Storage kan benyttes fra alle computere som fx en normal disk. Det benyttes igennem software som Cyberduck. Det kan også håndteres af software direkte af os.
For at tilføje filer trækker man dem ganske enkelt derhen eller indsætter dem. Nemt og simpelt.  

Watson services 

Til vores COS-løsning kan man få Watson Services. Watson er en AI-platform, der giver din virksomhed nye muligheder. Watson kan give dig ny indsigt i din virksomhed, for ikke nok med at den kan analysere tekst-, billed- og lydfiler, så lærer den hele tiden nyt. På den måde kan Watson være et vigtigt værktøj til at udvikle din virksomhed. Watson skaber mening i store mængder data på rekordtid. Kunstig intelligens er nu inden for din rækkevidde!  

Skriv til os for at høre mere

  FAQ

  Cloud Object Storage (COS) er en service udarbejdet af IBM. Det fungerer som et filarkiv og kan tilgås via S3-protokol til det lokale miljø. Du vil kunne ændre og gemme en fil direkte i COS. Fordelen ved COS er, at du kan lagre uendelige virtuelle mængder data takket være IBM’s teknologi.

  Den smarte teknologi bag COS betyder, at dine data bliver krypteret, opdelt og sikret på en måde, så du altid kan tilgå denne. Dine data er sikre hos IBM.

  Cloud Object Storage kan benyttes som et fil- og arkiveringssystem. Der er indbygget backup i den, så det er især velegnet til data, du gerne vil opbevare, men ikke tilgå på daglig basis. COS kan ses som et opbevaringsrum, der har overvågning, og du vil ikke kunne blive frarøvet dine ting.

  Du kan opbevare alle filer og alle typer data med Cloud Object Storage.

  Virtuelt er der ingen begrænsinger.

  Så hvis du ligger inde med store mængder data, der skal gemmes et sikkert sted, så er COS løsningen for dig.

  Som IBM-partner kan vi tilbyde COS på en enkel måde. Du betaler pr. TB, du benytter, og du kan altid tilkøbe flere TB, hvis behovet skulle opstå. Vi tager os af IBM’s omkostninger (bl.a. PUT, GET og  LIST). Du betaler pr. TB på månedlig basis. Kontakt os for at høre om COS.