Vi tilbyder to typer mailløsninger hos any.cloud: Cloud Exchange og Microsoft 365. Begge løsninger er ideelle til erhverv. Cloud Exchange henvender sig til virksomheder, der søger en mailløsning på danske servere, så du altid ved, hvor dine maildata er. Med cloud exchange får du en fleksibel mailløsning, der altid er tilgængelig og 100% synkroniseret.  

Fordelene ved Cloud Exchange  

Med Cloud Exchange bestemmer du selv antallet af brugere, og du kan op- og nedgradere, som du ønsker. Hver bruger har 50 GB plads at gemme på, og der bliver dagligt taget backup. På den måde sikrer vi dine data, hvilket betyder, at du kan læse dine mails hvor som helst og når som helst.  

Hvis din virksomhed ønsker en løsning, der ligger i Danmark, er Cloud Exchange løsningen for jer. Jeres data er sikret af vores hostingcertifikat og bliver ikke placeret i en delt sky med millioner af andre brugere. Derudover er du beskyttet af vores antispam- og antivirusfilter.  

Fordelene ved Cloud Exchange

Ubegrænset antal brugere

Ligger på danske servere

Hurtig forbindelse og 50 GB pr. bruger

Daglig backup af mails

2-trinsbekræftelse for ekstra sikkerhed

Markedsførende antispam- og antivirusfiltre

Lad os hjælpe dig med at vælge

Vil du gerne høre mere om, hvorfor Cloud Exchange er løsningen, der passer bedst til din virksomhed? Så kontakt os i dag, og vi tager en uforpligtende snak om jeres mailløsning. Du kan også læse mere om Microsoft 365 her. Ring til os på 70 20 40 66, eller udfyld kontaktformularen. Så sørger vi for at få sat dig rigtig godt ind i vores services. 

Skriv til os for at høre mere

FAQ

Hovedårsagerne til at vælge Cloud Exchange over Microsoft 365 er, at der er backup inkluderet i servicen – den skal tilkøbes til 365. Derudover, så er Cloud Exchange placeret på danske servere i et lukket miljø modsat 365, der er i Microsofts åbne miljø.

Ja, det er intet problem. Vi skal nok sørge for, at alt bliver sat korrekt op.

I det tilfælde vil dine data blive slettet. Sørg for at downloade alle nødvendige data inden, da det desværre ikke er muligt at genskabe dem.

Ja, for disse styresystemer er ikke understøttet længere. Vi opfordrer dig til at opdatere til en nyere version af Windows.