Cloud Connect er en indbygget funktion i Veeam, som både tillader optimering af datasikkerheden ved at have en krypteret kopi af din backup i vores datacenter og samtidig skærer eventuel nedetid helt ned til minutter ved at replikere dine VM’er (virtuelle maskiner) til vores datacenter.  

Sådan hjælper Cloud Connect med at optimere din forretning

Med Cloud Connect fra any.cloud kan du udbygge din lokale infrastruktur ved hjælp af vores kvalitetsinfrastruktur i verdensklasse uden investeringer i software eller hardware, og det med at vedligeholde behøver du ikke at bekymre dig om. Med Cloud Connect minimerer du risikoen for at miste dine data (Cloud Connect Backup), og eventuel nedetid kan dreje sig om så lidt som minutter (Cloud Connect Replication Service). Vi kalder det Disaster Recovery.  

Hvis en af dine virtuelle maskiner skulle gå i sort, kan du med Cloud Connect og any.cloud ved din side få den op at stå igen ved hjælp af dine replikeringer. Det er bare ét enkelt klik, hvorefter vores enestående software klarer resten. Så kan vi sørge for Veeam offsite backup til din virksomhed.  

Både backup replication og backup copy er tilgængeligt via vores Cloud Connect løsning, og du kan læse meget mere om backup og især offsite backup på vores Backup-as-a-Service produktside.

Veeam Agent

Med Veeam Agent til Windows kan du foretage en agent-baseret backup på den nemmeste og hurtigste måde. Din virksomhed får en løsning, der giver jer mulighed for fleksibel backup af fysiske endpoints. Denne løsning kan også integreres med andre Veeam produkter. Læs mere og test helt gratis på vores produktside ReVirt.

Hvilken løsning er den rette for din virksomhed?

Vi er klar over, at dette er et kompliceret emne. Derfor har vi lavet en sammenligning af BaaS og DRaaS så man på en nem og tilgængelig måde kan se forskellene på disse. Du finder pdf’en med sammenligningen her. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte os. Med vores status som Veeam Platinum Partner, mener vi, at vi er den rette Veeam partner for dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

FORDELE VED VEEAM CLOUD CONNECT

Gratis prøveperiode – ingen ventetid

Enkle betalingsbetingelser

Stor båndbredde (1 Gbps/1 Gbps)

Fuld ud redundant højtydende infrastruktur i topkvalitet

I vores SLA garanterer vi 99,9% oppetid

Ukomplicerede aftaleforhold og ingen bindingsperiode

De tekniske detaljer i vores Cloud Connect-infrastruktur

Med denne løsning får du adgang til vores High Performance Redundant Enterprise Infrastructure inklusive IBM/Lenovo, HP 3PAR, Cisco, Juniper, Veeam og VMware. 

Vores datacentres sikkerhed er den højeste, der fås med redundans på elforsyning, sikkerhedsvagter og avanceret overvågning. any.cloud lever op til de høje krav i både ISAE 3402 og ISO 27002. Derudover tilbyder vi gratis vores kunder en databehandleraftale, og vi overholder allerede kravene Persondataforordning.

Bemærk venligst, at vores Cloud Connect-service kan lade sig gøre fra et hvilket som helst af IBM’s 32 cloud-datacentre i hele verden.  

Skriv til os for at høre mere

  FAQ

  Vi tilpasser vores ydelser til hver enkelt af vores kunder, så kontakt os endelig, så vi kan lave den bedst mulige pris til dig set i lyset af, hvad netop du har brug for!  

  Din backup kan krypteres, inden den sendes til os. Hvis det er den valgte løsning, har vi ikke adgang til dine data.  

  Vi har mest at gøre med datacenteret i København, Danmark, men hvis vores kunder foretrækker noget andet, er der masser af valgmuligheder rundt om på kloden.  

  Det er der mange grunde til, og den vigtigste er, at Cloud Connect betyder bedre datasikkerhed. Kontakt os gerne, så du kan høre mere.  

  Det eneste, man ser, er et repository mere på Veeam-konsollen. Det er det hele. Alt andet ordner vi og sørger for, at det repository altid er tilgængeligt.