Har du nogensinde arbejdet på et projekt, der gik i vasken, fordi du mistede alle dine data? Det er virkelig surt. Som oftest sker det, at computerens hardware bukker under, og andre gange ved uheld eller tab. Det kan også være en virus eller tyveri, og i nogle tilfælde kan man miste sine data på grund af brand eller oversvømmelse. Uanset hvad er det vigtigt at have en plan B. Helst en, der hurtigt kan gendanne alle dine data.  

I any.cloud forstår vi vigtigheden af data. Med vores Backup-as-a-Service kan vi sørge for, at dine data bliver sikkert opbevaret, og at du aldrig vil miste dem igen. For der er ingen grund til at lave arbejdet to gange. 

Hvorfor backup?

At tage sikkerhedskopi af sine filer har mange fordele. Det er vigtigt at have en lokal backup, men i dag er det bedre og mere sikkert at have en cloud-backup, der beskytter dine investeringer. Den fysiske kopi kan nemlig lige så nemt blive beskadiget som den originale. Desværre er det altid muligt at stjæle eller ødelægge andres data, og det er derfor, vi udtrykkeligt siger, at en backup ikke er nok. Man er nødt til at sikre sine data, for der er flere trusler end nogensinde før. Og ikke nok med, at der er flere trusler – de er også blevet mere sofistikerede. Med vores Backup-as-a-Service har du en samarbejdspartner, der har mange års erfaring og et certificeret datacenter. Det giver sikkerhed, så du kan sove trygt om natten.   

FORDELE VED BACKUP

Nemt at implementere

Belejligt og sikker

Opbevaret i topsikret datacenter

Gendannelse på filniveau

Vi kan gemme dine slettede filer i op til 10 år

Du vil altid have adgang til alt

Hvad kan der tages backup af?

Både VMwares og MS HyperV’s virtuelle maskiner er understøttet i den virtuelle verden af platforme. Med vores agentbaserede Microsoft Windows & Linux backup-løsning dækker vi både fysiske endpoints og servere samt virtuelle maskiner baserede i hybrid cloud-miljøer spm Microsoft Azure, Amazon AWS, Google Cloud og IBM Cloud. Du kan tilmed få en backup af jeres Microsoft 365-miljø hos os, som du selv har fuld kontrol over. 

Vores løsning er baseret på den seneste Veeam Avalibility portfolio, og dine data bliver sikkert opbevaret i datacentre, der har det højeste niveau af sikkerhed. Derfor kan vi sørge for backup replication til din virksomhed.

Vores ydelser som backup til erhverv er bare en af vores mange cloud løsninger. Nedenfor kan du oprette en testkonto på ReVirt, der er en del af any.cloud. Her kan du afprøve løsningen med 5TB gratis backup. Du kan også se resten af vores servicekatalog her eller du kan sammenligne vores backup-løsning med vores disaster recovery-løsning og se hvilken, der passer din virksomhed.

Skriv til os for at høre mere

  FAQ

  Ja, alle burde sørge for sikkerhedskopi af data. Fysisk hardware vil altid have et bristepunkt, og derfor er det en god idé at have en eller flere backup af dine data. Mange virksomheder er i dag afhængige af, eller hele deres fundament er bygget på, data. Sørg for at de er sikre!

  Du modtager en mail hver gang, der er en backupprocess i gang.

  Ja, vi lever selv efter 3-2-1-datasikkerhedsreglen. Det betyder, at du mindst skal have 3 kopier af dine data. 2 af dem skal være fysiske, men opbevaret væk fra hinanden. 1 af kopierne skal være offsite – gerne en cloud-kopi.

  Den nemmeste måde at opnå 3-2-1-reglen er at have en lokal kopi af dine data selv og udlicitere cloud-kopien til en certificeret cloud service provider.

  Vores datacenter er ISO-certificeret og ligger i København.