Leder din virksomhed efter en løsning, der sikrer jeres data i Microsoft 365? Så er du kommet til det rette sted, for any.cloud er specialister i backup-løsninger til erhverv. Det er i dag dit eget ansvar at foretage backup af virksomhedens indbakker m.m., og lige det kan vi hjælpe med. Jeres data er sikre i vores hænder og vil altid befinde sig i en dansk cloud.

Hvordan fungerer backup af Microsoft 365?

Vores løsning hedder ReVirt, og med den kan I sikkert bevare og kontrollere jeres data. Vi sørger for altid at have en ekstern backup af jeres Microsoft 365-data og kan hurtigt genskabe alle data, hvis uheldet er ude. Jeres data bliver sikkert opbevaret i et dansk datacenter, og en databehandleraftale er en del af vores løsning.

Vi har udviklet en portal, hvor du selv kan styre hele organisationens backup jobs og sætte en restore i gang, hvis der skulle være behov for det. Besøg ReVirt365 her. Fordelen ved denne portal er, at du får et nemt og overskueligt overview af alle dine Microsoft 365 data – herunder Teams, OneDrive og SharePoint.

Den er baseret på Veeam-software, der grundet mange års erfaring med bl.a. lokal mail-backup nu også kan tage backup af Microsoft  365-data. Med Microsoft 365-backup med Veeam er det muligt at gemme 365-data i en cloud-baseret backup-løsning, der ikke blot understøtter Microsoft 365, men også hybride mailmiljøer. Løsningen kræver som det eneste en adgang til 365-administrationsmodulet, og derefter kan en højtkrypteret backup af 365-data startes. Data forbliver krypteret hos os i et SOC 2-datacenter på en ISAE 3402-II- og ISO 27001-certificeret platform.

FORDELE VED BACKUP MICROSOFT 365

Øget datasikkerhed i virksomheden

Sikkert og lettilgængelig

Opbevaret i dansk topsikret datacenter

Gendannelse af mistet data

Forlængelse af retentionperiode

Du vil ikke miste dine data

Hvad er fordelene ved backup Microsoft 365?

Vi sørger for altid at have en kopi af jeres virksomheds essentielle data. Hvilket praktisk talt betyder, at vi øger din retention (dataopbevaringsperiode), der ellers kun er 30 dage i Microsoft 365. Hvis denne periode udløber, er filerne tabt for evigt og det er hovedårsagen til at få backup af Microsoft 365.

I kan tilgå jeres 365-pakke overalt takket være Microsoft-software, men i den løsning er der desværre ikke backup. Backup af virksomhedens indbakker kan vise sig at blive essentiel, fordi der kan gemme sig vigtige data i e-mails, kalender eller kontakter.

 

Hvorfor er det vigtigt at sørge for backup?

Hvis din virksomhed f.eks. siger farvel til en medarbejder og lukker vedkommendes konto, så vil alle dennes data være væk. Der er ikke mulighed for at genskabe dem. De hyppigste årsager til datatab i forbindelse med Microsoft 365 er fejlagtig sletning, udløb af dataopbevaringsperiode og malware- eller hackerangreb.

 

Nem tilmelding

Du kan registrere dig nederst på siden ved at udfylde kontaktformularen. Det eneste du skal gøre er at skrive dit navn og din e-mail, så kontakter vi dig med yderligere information.

Register dig her

    FAQ

    Det er desværre sådan, at man selv skal sørge for backup af alt Microsoft 365 data. Med denne løsning undgår din virksomhed at miste vigtige data.

    Produktet Veeam Backup Microsoft 365 kan integreres med Veeam Backup & Replication. Der også kan benyttes til backup af andre typer af miljøer. Vi benytter også produktet til backup af virksomhedsdata og til Disaster Recovery.

    Selvom Microsoft 365 ligger i et shared cloud miljø, så kommer din backup til at ligge i vores datacenter, der er ISO-certificeret og har beliggenhed i København.