Leder din virksomhed efter en løsning, der sikrer jeres data i Office 365? Så er du kommet til det rette sted, for any.cloud er specialister i backup-løsninger til erhverv. Det er i dag dit eget ansvar at foretage backup af virksomhedens indbakker m.m., og lige det kan vi hjælpe med. Jeres data er sikre i vores hænder og vil altid befinde sig i en dansk cloud.

Hvordan fungerer backup af Office 365?

Vores løsning hedder ReVirt, og med den kan I sikkert bevare og kontrollere jeres data. Vi sørger for altid at have en ekstern backup af jeres Office 365-data og kan hurtigt genskabe alle data, hvis uheldet er ude. Jeres data bliver sikkert opbevaret i et dansk datacenter, og en databehandleraftale er en del af vores løsning.

Den er baseret på Veeam-software, der grundet mange års erfaring med bl.a. lokal mail-backup nu også kan tage backup af Office 365-data. Med Office 365-backup med Veeam er det muligt at gemme Office 365-data i en cloud-baseret backup-løsning, der ikke blot understøtter Office 365, men også hybride mailmiljøer. Løsningen kræver som det eneste en adgang til Office 365-administrationsmodulet, og derefter kan en højtkrypteret backup af Office 365-data startes. Data forbliver krypteret hos os i et SOC 2-datacenter på en ISAE 3402-II- og ISO 27001-certificeret platform.

FORDELE VED BACKUP OFFICE 365

Øget datasikkerhed i virksomheden

Sikkert og lettilgængelig

Opbevaret i dansk topsikret datacenter

Gendannelse af mistet data

Forlængelse af retentionperiode

Du vil ikke miste dine data

Hvad er fordelene ved backup Office 365?

Vi sørger for altid at have en kopi af jeres virksomheds essentielle data. Hvilket praktisk talt betyder, at vi øger din retention (dataopbevaringsperiode), der ellers kun er 30 dage i Office 365. Hvis denne periode udløber, er filerne tabt for evigt og det er hovedårsagen til at få backup Office 365.

I kan tilgå jeres Office-pakke overalt takket være Microsoft-software, men i den løsning er der desværre ikke backup. Backup af virksomhedens indbakker kan vise sig at blive essentiel, fordi der kan gemme sig vigtige data i e-mails, kalender eller kontakter.

Hvorfor er det vigtigt at sørge for backup?

Hvis din virksomhed f.eks. siger farvel til en medarbejder og lukker vedkommendes konto, så vil alle dennes data være væk. Der er ikke mulighed for at genskabe dem. De hyppigste årsager til datatab i forbindelse med Office 365 er fejlagtig sletning, udløb af dataopbevaringsperiode og malware- eller hackerangreb.

Nem tilmelding

Du kan registrere dig nederst på siden ved at udfylde kontaktformularen. Det eneste du skal gøre er at skrive dit navn og din e-mail, så kontakter vi dig med yderligere information.

Register dig her

FAQ

Det er desværre sådan, at man selv skal sørge for backup af alt Office 365 data. Med denne løsning undgår din virksomhed at miste vigtige data.

Produktet Veeam Backup Office 365 kan integreres med Veeam Backup & Replication. Der også kan benyttes til backup af andre typer af miljøer. Vi benytter også produktet til backup af virksomhedsdata og til Disaster Recovery.

Selvom Office 365 ligger i et shared cloud miljø, så kommer din backup til at ligge i vores datacenter, der er ISO-certificeret og har beliggenhed i København.