Virtual Private Server

En VPS hos any.cloud garanterer, at du kan fokusere på din forretning I stedet for at løse uundgåelige, irriterende IT-problemer. Du sparer både penge og tid, for med vores VPS behøver du ikke at konfigurere hardware, bekymre dig om redundans, backup etc.- Det er alt sammen inkluderet i vores løsning.

Disaster Recovery

Idéen bag disaster recovery er at mindske nedetid. Med DRaaS replikerer vi hele dit miljø, hvilket betyder, at du hurtigt er oppe igen, hvis du bliver ramt af nedbrud, ransomware eller andre trusler. Denne service giver tryghed og mindsker økonomisk tab.

Endpoint Management

Vores endpoint management, Cloud Device, hjælper med at automatisere opgaver og holde din software samt antivirus opdateret. På den måde er du et skridt tættere på at være væbnet mod virus og ransomware. Alt dette styres fra et simpelt og lækkert webinterface.

Office 365 og Cloud Exchange

Vi tilbyder to mailløsninger: Exchange og Office 365. Begge giver din virksomhed mulighed for at få en løsning, der er tilpasset præcis til jer, og hvor e-mails altid er tilgængelige og 100% synkroniserede, uanset hvor du befinder dig.

Backup

Har du mistet data, hvor det betød, at et projekt sluttede eller tog længere tid end forventet? Hos any.cloud forstår vi vigtigheden af data, og derfor tilbyder vi backup. Vores sikre backupløsning betyder, at du får en sikkerhedskopi af alt det, der er vigtigt for dig.

Cloud Object Storage

Cloud Object Storage (COS) er svaret på de altid voksende mængder ustruktureret data. Vi hjælper dig med opbevaring af alle dine data og fremtidssikrer dem på en fleksibel, skalérbar og sikker måde. COS betyder uendelig virtuel storage til din virksomhed.

Veeam Cloud Connect

Veeam Cloud Connect er markedsledende og udviklet til virksomheder, der søger konstant oppetid på den mest fleksible måde. Med Cloud Connect kan du let og enkelt replikere hele dit miljø til os på en sikker måde. Cloud Connect giver mulighed for både DRaaS og BaaS.

Support

Vi er specialister, når det gælder IT-support, og det har vi været det siden 1998. Det har givet os værdifuld viden og indgående kendskab til brugerens hverdag foran skærmen. Vores erfaring sparer dig for penge, bekymringer og tid, fordi vi gennemtænker alle løsninger i detaljer.