Virtual Private Server

En VPS hos any.cloud garanterer, at du kan fokusere på din forretning I stedet for at løse uundgåelige, irriterende IT-problemer. Du sparer både penge og tid, for med vores VPS behøver du ikke at konfigurere hardware, bekymre dig om redundans, backup etc.- Det er alt sammen inkluderet i vores løsning.

VPS Icon Blue
Backup Icon Large 960px_preview

Backup

Har du mistet data, hvor det betød, at et projekt sluttede eller tog længere tid end forventet? Hos any.cloud forstår vi vigtigheden af data, og derfor tilbyder vi backup. Vores sikre backupløsning betyder, at du får en sikkerhedskopi af alt det, der er vigtigt for dig.

Disaster Recovery

Idéen bag disaster recovery er at mindske nedetid. Med DRaaS replikerer vi hele dit miljø, hvilket betyder, at du hurtigt er oppe igen, hvis du bliver ramt af nedbrud, ransomware eller andre trusler. Denne service giver tryghed og mindsker økonomisk tab.

DRAAS Icon Large 960px_preview
IBM Cloud Storage Large 960px_preview

Cloud Object Storage

Cloud Object Storage (COS) er svaret på de altid voksende mængder ustruktureret data. Vi hjælper dig med opbevaring af alle dine data og fremtidssikrer dem på en fleksibel, skalérbar og sikker måde. COS betyder uendelig virtuel storage til din virksomhed.

Veeam Cloud Connect

Veeam Cloud Connect er markedsledende og udviklet til virksomheder, der søger konstant oppetid på den mest fleksible måde. Med Cloud Connect kan du let og enkelt replikere hele dit miljø til os på en sikker måde. Cloud Connect giver mulighed for både DRaaS og BaaS.

Veeam Cloud Connect Large 960px_preview
Support-Icon-Redesign-Large-960px

Support

Vi er specialister, når det gælder IT-support, og det har vi været det siden 1998. Det har givet os værdifuld viden og indgående kendskab til brugerens hverdag foran skærmen. Vores erfaring sparer dig for penge, bekymringer og tid, fordi vi gennemtænker alle løsninger i detaljer.

Backup Microsoft 365

Backup af Microsoft 365 er en af vores vigtigste services. Vi sørger for, at I får en retention, der giver mening for jer. Så I aldrig vil miste jeres virksomhedsdata.

backup office 365_1