any.cloud fordele

Der er rigtig mange cloud-udbydere på market, og det kan være svært at vælge en enkelt, for hvad skal være det vigtigste at vælge ud fra, når du skal finde den, der skal håndtere dine data? Hvilke fordele skal din cloud service provider have? Vi vil gerne arbejde sammen med vores kunder i en atmosfære af tillid og partnerskab, og vi arbejder altid på at blive klogere og dygtigere til det, vi laver.  

I løbet af årene har vi modtaget en række priser for vores cloud-ydelser. Vi har arbejdet hårdt for at nå hertil, og vi tager vores kunder med fremad og opad. Disse er kun nogle af vores fordele.   

Priser og anerkendelser til any.cloud 

I en klasse for sig

Pålidelighed og stabilitet

Vi har beskæftiget os med hostet IT siden 1998, og det har givet os en enorm baggrundsviden om det, vi laver. Vi er nået langt, og vi fortsætter fremad. I fokus har vi stabilitet, pålidelighed og langtidsholdbare forretningsforhold.

Partnerskab

Vores partneres succes og tilfredshed ligger i dén grad på sinde, og husk, at din vækst styrker vores. Vi stiller skarpt på kommunikation og leverer løsninger, der har rod i det, du har behov for. Vi får problemer løst i en fart, fordi vi kommunikerer åbent med hensyn til, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

Sikkerhed og tillid

Din datasikkerhed er alfa og omega, og den garanterer vi ved at sikre dine data i vores datacentre, hvor oppetiden er på 99,9%. Derudover driver vi allerede nu vores forretning i overensstemmelse med Persondataforordningen, der træder i kraft 25. maj 2018.

Gennemsigtighed

Selv om mange ikke gør det, ligger det os på sinde, at vores kunder ved præcis, hvad de betaler for. Vi lover at informere om omkostninger i forvejen og at holde dig godt informeret hele vejen gennem forløbet. Vi tror ikke på skjulte omkostninger, ekstraudgifter og skjulte gebyrer. 

Tilpassede løsninger

For os er hver kunde noget særligt og har sine helt egne, særlige behov. Derfor oplever hver kunde at få særbehandling, så vi sammen kan finde det, som den enkelte har brug for. Du fortæller, hvad du skal bruge, og så laver vi den rigtige løsning lige til dig. 

Det, vi kan gøre for dig

Helt enkelt handler det om mere tid til kunderne i stedet for til din IT. Vores forretning er baseret på at hjælpe dig med at få tingene gjort bedre og smartere og på at sikre dine data.

Værdier

Vores værdier viser, hvem vi er, og hvem vi gerne vil være. De former vores adfærd og måde at gøre ting på og har indflydelse på, hvordan vi arbejder sammen. Vi tror på, at når vi efterlever dem, skaber vi også langtidsholdbare forhold til vores forretningsforbindelser.  

Innovation

I any.cloud puffer vi altid til det, alle ved, og så opdager vi nye metoder til at skabe produkter og ydelser, der er anderledes, effektive og aldrig svigter. Vi ønsker at være et skridt foran – til hver en tid.  

Kvalitet

Vores produkter og ydelser lever op til de højeste kvalitetskrav. Vi skaber forandringer og stræber efter hele tiden at forbedre os – til glæde for vores kunder og vores forretning.  

Professionalisme

En etisk forsvarlig handlemåde kombineret med ekspertviden er for os professionalisme. Det betyder, at vi sætter vores forretningspartnere forrest. Vi går forrest, når det handler om troværdighed og tillid.  

Samarbejde

Vores kunder er nogle af vores vigtigste partnere. At forstå og rådgive i overensstemmelse med deres behov udgør hjertet i vores udvikling og succes.  

Fordele

Der er alle de sædvanlige ting, man kan få hos enhver professionel cloud-udbyder, såsom tilpasning, forudsigeligt omkostningsniveau, nem implementering osv. Og så er der lige den der vigtige ting, som man derudover får hos os: Samarbejdet. Fordi vi kender dig og dine ydelser ud og ind og har dem øverst på dagsordenen. Uanset om dit firma er stort eller lille – og det gælder både de store og de nystartede – er det dit levebrød og dermed vores. Derfor er vores supportrådgivere eksperter inden for deres områder, så de til hver en tid kan give dig det allerbedste og hjælpe dig med at finde vej i det mareridt, som IT-sikkerhed, tilgængelighed, oppetid og den slags kan være. Lad dit hold bestå af folk, som du kan stole på leverer de rigtige ydelser i forhold til dine behov og i den kvalitet, du med rette kan forvente.  

Kontakt os i dag og hør mere om fordelene du får som any.cloud kunde.