+45 70 20 40 66 kontakt@anycloud.dk Kontakt dk

Vi er specialister, når det gælder IT support issær i de kreative brancher på grund af vores fokus på Mac. Det har givet os værdifuld viden og kendskab til brugerens hverdag foran skærmen. Vores erfaring sparer dig for penge, bekymringer og tid, fordi vi gennemtænker løsninger i detaljer. Inden der er et behov for support.

Vores kendskab til dit fag betyder, at du ikke behøver at kende noget til vores.

Bliv kontaktet

Support

Vores ekspertise handler ikke om hvilken størrelse din virksomhed har, men om den virkelighed din virksomhed befinder sig i. Så uanset hvordan din virksomhed er skruet sammen, har vi en supportløsning, der passer lige netop dig. Vi tilbyder tre typer af erhvervssupport.

Rabataftale

Måske oplever I ikke et behov for support så ofte. Men et ustadigt behov, behøver ikke betyde, at I skal gå glip af en god timepris. I sådan en situation er vores klippekort-produkt den rigtige løsning. Så er der ingen panik, hvis I har brug for support.

10 klip pris 12.000,-
20 klip pris 22.000,-
30 klip pris 31.500,-
ekskl. moms

Fastaftale

En fast aftale er den rigtige løsning, når du har brug for hele pakken: Rådgivning via vores IT-chef funktion, så I er sikret til fremtidens IT udvikling, drift af hele jeres setup - med eller uden fast besøgs tid - og support. Timer der ikke bliver brugt overføres til næste måned.

Kontakt os her for et tilbud: kontakt@anycloud.dk

Kontakt os her hvis I har brug for support : support@anycloud.dk

Ad hoc support

Færre mennesker på kontoret betyder mindre IT set-up og færre personer, der kan lave rod med IT udstyret. Derfor er behovet for support også mindre. Uden det dog er fuldstændigt elimineret. Vi står klar til at hjælpe dig med hvad du har brug for, når du har brug for det.

Pris pr time 1.400,- 
ekskl. moms

Adgang til support

Er du allerede kunde? Få adgang til vores remote support i TeamViewer ved at klikke på linket nedenfor.

Mere om support hos any.cloud

Vi vil gerne gøre det nemt for dig, og derfor er et samarbejde med os også simpelt bygget op; får du problemer, retter vi fejlen. Vores fornemmeste opgave er at sørge for, at du ikke får brug for os. Derfor udvikler vi din virksomheds IT-strategi, så den er i tråd med fremtidens konstante krav, behov og udvikling. 

Vi har over 17 års erfaring med at levere produkter til den kreative branche. Førhen har vi heddet any.mac, men fusionerede i oktober 2017 med any.cloud. Vi leverer selvfølgelig stadig samme gode service. Få glæde af vores faglige ekspertise i webshoppen, hvor vi har samlet alt, du kan ønske dig fra Air til Pro, iPhones til Beats, eksterne harddiske, skærme, stativer og alt det andet. Besøg anyshop.dk.