+45 70 20 40 67 kontakt@anycloud.dk Kontakt dk

any.cloud er certificeret IT-hosting. Det betyder, at du som kunde hos os er garanteret absolut sikkerhed og de bedste løsninger. Vi har gennemgået en certificeringsprocess for at opnå hostingcertifikatet. Vi skal re-certificeres én gang om året, så vi konstant opretholder den kvalitet, det kræver at tilhøre den absolutte elite inden for hostede IT-løsninger.

Kort sagt, hostingcertifikatet er IT-branchens svar på michelin-stjernen.

Kvalitet


Som certificeret medlem af BFIH er any.cloud underlagt strenge kontrolforanstaltninger og høje sikkerhedskrav ifølge ISAE 3402 og ISO 27002. Det betyder sikrere ydelser, gennemsigtige aftaler, økonomisk robusthed, forsikringsmæssig dækning samt bidrag til national IT-sikkerhed.

Læs mere om hostingcertifikatet og hvilke fordele det har for din virksomhed her.

any.cloud er certificeret pr. 14. marts 2014.

2017 Vis certifikat

2016 Vis certifikat

2015 Vis certifikat

2014 Vis certifikat

Læs den dokumenterede kvalitet igennem vores nyeste revisorerklæring

2016 Vis rapport

2015 Vis rapport

2014 Vis rapport

Vis seneste serviceattest

Support

Hos any.cloud går vi meget op i, at du får den hjælp du behøver og på den måde, som passer dig bedst. Vi hjælper dig over nettet, via telefonen eller ved et teknikerbesøg. Har du et spørgsmål lige nu, er du velkommen til at ringe på tlf. 70 20 40 67 eller bruge vores kontaktformular.

  • Online

Det er ikke småting, vi kan ordne over nettet. Er du kunde hos any.cloud, kender vi dit setup, og vi kan koble os på hver enkelt computer i din virksomhed og f.eks. installere programmer, oprette printere og rette fejl.

  • Telefon

Vores teknikere sidder parat hver dag mellem kl. 9-17 og kan løse langt de fleste problemer med et par spørgsmål og nogle letforståelige anvisninger. Er du kunde hos any.cloud, er vi også tilgængelige på vores hotline uden for normal arbejdstid.

  • Besøg

Har du behov for, at vi en gang om ugen eller hver 14. dag kommer på besøg og ordner stort og småt, kan vi lave en fastaftale. Vi har mange års erfaring med at supportere store og små virksomheder og vores teknikere taler teknik, så enhver kan forstå det. 

  • Fastaftale

Med en fastaftale får du hele pakken. Vi finder sammen det antal timer, der passer jeres behov. En fast aftale betyder vi drifter hele dit IT-setup, og du vil også få rådgivning af vores IT–cheffunktion, så I er rustet bedst muligt til fremtidens IT-udvikling. 
Med en fastaftale i hånden er du også i forreste række hos os, når du har brug for vores hjælp. Vi sætter teamet til at servicere jer og ser frem til at være med på holdet. Ved en fastaftale er kørsel og telefonsupport inkluderet, og bruger I ikke alle timerne fra én måned, overføres de til den næste.