Bliv partner med any.cloud og tjen flere penge!

Som erfaren multi cloud service provider kører vi med gennemskuelige betingelser, ærlighed og et rigtigt partnerskab. Som en del af vores hold får du adgang til massive fordele og nye muligheder. Vi hjælper dig ikke bare med at udvide dine ydelser og øge din indtjening, men skruer også op for sikkerheden og slipper både din forretnings og dine kunders potentiale løs.

Fordele ved at blive partner

Gennem et samarbejde med os har du mulighed for at udvide dine standardydelser til at omfatte lækre og stadig enkle cloudløsninger – med support fra eksperter på området. Desuden tilbyder vi som certificeret cloud service provider endnu mere tryghed, sikkerhed og tilgængelighed for dine kunder. Derfor kan du – oven i dine egne standardydelser – tilbyde dine kunder en flot vifte af cloudydelser uden at være nødt til at sende dem ud i det ukendte. Som vores partner øger du tilmed dit eget økonomiske udbytte, og det giver plads til markant at udvide din egen forretning.

Fordelene ved et partnerskab med any.cloud

Udvidelse af dine ydelser

Support leveret af eksperter

Øget sikkerhed

En pålidelig forretningspartner

Partnerprovision

Fleksible samarbejdsmodeller

Forskellige former for samarbejde og partnerskab

Vi ved alt om forskellighed, så vi finder en samarbejdsform, der passer til dig. Det ideelle sted at starte er med en gruppe af dine kunder, der står og skal bruge en (eller flere) af vores ydelser!
Så kan du nemlig udvide dine ydelser og dermed selv tjene mere.

Vi tilbyder primært 2 slags samarbejde: Baseret på, hvad der passer dig bedst, kan du enten selv videresælge vores ydelser til din kunde eller vælge at sende kunden videre til os. I begge tilfælde modtager du en månedlig provision.
Begge typer samarbejde hviler på en enkel og gennemskuelig samarbejdsaftale.

Vi tror på fleksibilitet i vores løsninger, så ring eller skriv til os, hvis du vil have mere at vide. Vi glæder os til at høre dine tanker om, hvad et samarbejde kan gøre for både din forretning og vores.

Udfyld formularen nedenfor, eller gå til vores kontaktside.

Har du nogle spørgsmål?