Det finske foretagende

Det finske foretagende

2020 har været et år, der har vendt op og ned på mange ting – hvordan vi lever, og hvordan vi tænker – og for os i any.cloud betyder det, at vi har kigget på any.cloud med nye øjne. Og selv om mange ting peger i negativ retning, har vi fokuseret på de positive aspekter, og der er særligt et, som varmer os i en kold tid: Begyndelsen på vores finske eventyr!

2020 blev året, hvor drømme blev til virkelighed, selv om det er hårde tider. ”Hvis nogen havde sagt til mig for et år siden, at jeg ville opnå min livslange drøm om at blive iværksætter og endda kunne leve af det, ville jeg have jublet.” Sådan siger den nye CEO i any.cloud Finland, Lasse Lättilä. Han fortsætter: ”Der er sket så meget det sidste års tid, at det føles som at have fået en helt ny tilværelse. På trods af et mildest talt besynderligt 2020 er jeg gladere end nogensinde, og det er jeg meget, meget taknemmelig for.”

 

Et samarbejde på tværs af landegrænser

”Gregor, koncernens CEO, så potentiale i os og gav os muligheden. Det vil jeg altid være ham taknemmelig for.” Lasse og hans team i Finland betyder, at any.cloud og alle vores services nu er tilgængelige i Finland. Ledelsen i Danmark er meget tilfredse med at se any.cloud-familien blive større. ”Jeg tror fuldt og fast på at være til stede, hvor kunderne er, og med sådan et stærkt finsk team får vores finske kunder den bedste support, man kan forestille sig,” siger Gregor Frimodt-Møller.

For Lasse handler det ikke kun om nye måder at leve og tænke på, men også om at det finske team lærer nye færdigheder og nye ting hver dag. ”Bare tanken om de muligheder, som any.cloud giver os, giver blod på tanden og får min energi til gå i vejret.” any.cloud bidrog til at skabe, udvide og gøre drømmene til virkelighed på én gang, og så vinder alle jo. ”Det har altid været vigtigt for mig at lave arbejde med mening i, og det at sikre data synes jeg er ekstremt vigtigt,” siger Lasse, som allerede er 100% inde i any.cloud-tankegangen. any.clouds prioritet nr. 1 har altid været at sikre data og at levere løsninger, der er lette at bruge.

 

Stærk forbindelse trods afstand

Men livet er ikke lutter lagkage, for samarbejdet er skabt på et i sandhed udfordrende tidspunkt. Pandemien har gjort det svært at give det finske team en ægte dansk velkomst. I any.cloud mødes vi ofte med de tjekkiske og polske teams for at styrke båndene i det internationale samarbejde, men vi har ikke kunnet møde vores finske familie – endnu. ”Jeg glæder mig til, at vi engang kan komme til at mødes med alle any.clouderne, for de er de mest imødekommende mennesker, jeg har mødt. Det er vildt nok, at selv om jeg ikke har mødt dem ansigt til ansigt, føler jeg, at jeg har kendt dem i årevis. Det vigtigste ved mit arbejde er de mennesker, jeg arbejder sammen med. Gode kolleger står højt på min liste, og jeg føler mig heldig, for dem har jeg lige fået 45 mere af.”

Det danske team glæder sig til byde velkommen til finnerne og de øvrige any.cloud-teams, når det igen bliver muligt at mødes i København. Vi håber, at det bliver før snarere end siden.