Revirt365: Din nemme vej til Microsoft 365-backup

Revirt365: Din nemme vej til Microsoft 365-backup

I any.cloud har vi en mission om, at vores produkter skal være lette at benytte og nemt tilgængelige for alle. Vi har gjort det til vores hjertesag at tage store, komplekse teknologier fra Veeam og IBM og gøre dem mere ”spiselige”. Vores nye ReVirt365-webservice er ingen undtagelse.

Der manglede en løsning til nemt at foretage backup af tilgængelige filer i Microsoft 365. Vigtige data som e-mails, kontakter, filer i OneDrive, Teams eller SharePoint. Idéen var at skabe en løsning, hvor en administrator på så kort tid som muligt nemt kunne vælge at sørge for backup af hele virksomhedens data. Tilmed skulle det være lige så nemt at genskabe en tabt eller slettet fil.

Siden 2018 har vi arbejdet på en løsning, der sørger for hurtig adgang til at tage backup og en lige så tilgængelig restore-funktion. Og det lykkedes os! Vores kunder og partnere kan nu med meget lille indsats komme i gang i portalen, der gør, at data i Microsoft 365 sikres uden besvær.
 

”Create and forget”-filosofien

Simplicitet er nøglen i ReVirt365, der er skabt i en ”create and forget”-mentalitet. Produktet skal være så intuitivt, at man skal kunne benytte det uden at kende det. ReVirt365 er ikke en service, du vil benytte dagligt – produktet er sat i verden for at sikre data, og når forbindelsen er oprettet, kører det videre uden mere vedligeholdelse. Lidt det samme som at have en forsikring – den håber man ikke at få brug for, men det er langt værre uden, især hvis uheldet er ude.
 

Hvad giver ReVirt365 af værdi for dit firma?

Er du systemadministrator, kan du sikre dine data lynhurtigt. Du bliver dagligt informeret om dine backups tilstand, og – lige så vigtigt – dine data bliver tilgængelige uden for Microsofts økosystem, så hvis Microsofts platform er nede, har du stadig adgang til dine data. Som administrator får du her en bekymringsfri og sikker adgang, fordi vi selvfølgelig benytter Microsoft-authentication og understøtter multi-factor autentication (MFA). Derudover får du også at vide, om backuppen kører, som den skal, og du modtager en e-mail efter endt kørsel. Du kan sågar vælge kun at modtage en e-mail, såfremt der er noget galt med dagens kørsel – så let som at sætte et flueben.
 

Fra backup til restore

Når det gælder restore, bliver gendannelse af dine data meget let og overskueligt via et webinterface. En restore består af 3 lette steps:

  1. Vælg den dato, hvor du sidst havde det, du vil genskabe
  2. Vælg, hvad vil du gerne genskabe (mails, Teams, OneDrive etc.)
  3. Vælg, om der skal gendannes til original lokation eller til en anden brugers konto.

I restore-portalen kan du tilgå mail eller andre dokumenter, der er blevet slettet. Dette gælder også, hvis en konto helt er blevet slettet. Her vil administratoren i dette tilfælde let kunne gå tilbage til en tidligere backup, finde emnerne og foretage en restore. ReVirt365 sørger selv for kun at genskabe filer, der faktisk er tabt, så hvis du ved en fejl kommer til at gendanne en fil, der allerede er der, springer systemet blot den fil over. Praktisk, hvis man f.eks. gendanner en hel mappe med tusindvis af emner i, og man ikke har overblik over, hvad der mangler.
 

Mangler du backup af Microsoft 365?

Lyder det for let til at være sandt? Du kan faktisk prøve det af allerede i dag og få din virksomhed sikret let, på en innovativ måde og med teknologier, der er markedsledende (Veeam og IBM Cloud). ReVirt365 er udviklet af any.cloud, der er en ISO-certificeret virksomhed, som overholder alle regler inden for GDPR.

Vil du gerne vide mere om, hvordan din virksomhed kan få gavn af ReVirt365? Du kan besøge vores side dedikerede ReVirt365 side (på engelsk), hvor du også finder videoer til, hvordan man sætter både backup og restore i gang. Læs mere her:

Er du interesseret i at onboarde dine kunder på vores løsning, kan du som mange forhandlere verden over få adgang til ReVirt365, som understøtter 16 datalokationer verden over. Besøg vores partnerside, og læs mere om fordelene ved at være any.cloud-partner.