Værdier, der virker – når værdier skaber fælles retning

Værdier, der virker – når værdier skaber fælles retning

Mange virksomheder har en værdisætning og måske endda en vision og en mission med det formål at give indsigt i, hvilken type virksomhed man har med at gøre, og hvad man kan forvente som samarbejdspartner og som kunde. Lige på det område er vi ikke banebrydende eller anderledes i any.cloud, men vi har tænkt en hel del over, hvilke værdier der repræsenterer lige netop os.
 

Innovation – kvalitet – professionalisme – samarbejde

 
I værdisætningen var det vigtigt, at vi ikke kun skulle kunne leve op til vores værdier, men også havde belæg for dem. Der er for os ingen idé i at sige ’Vi leverer kvalitet’, hvis vores ageren og resultater ikke samtidig støtter op om dette udsagn. Derfor har vi også knyttet en lille tekst til hver værdi, der – i hvert fald for os – danner fundamentet for denne.
 

Værdi og virksomhed

I any.clouds Customer Service-team er vores værdier ikke bare en række ord på en hjemmeside – de er en integreret del af hverdagen. Dermed selvfølgelig ikke sagt, at vi er innovative konstant, men vi bestræber os på at leve op til hver enkelt af disse værdier hver eneste dag.

Værdierne er dem, der driver os og hele virksomheden, hvorfor vi lægger vægt på at bruge dem aktivt fagligt såvel som personligt. For det starter hos den enkelte medarbejder. Dette er også årsagen til, at vi har fokus på at skabe et godt fællesskab og skabe meningsfuldhed i vores arbejde. For det er først der, at man kan tage værdierne til sig og gøre dem til sine egne.
 

En værdi skal skabe værdi

Ser vi på vores første værdi, innovation, tænker vi især på vores entusiasme for at tage meget komplekse løsninger og gøre dem simple og dermed brugbare. Det er at skabe værdi og gøre en forskel for vores kunder.
Kvalitet henviser især til vores forretning og medarbejdere. Kvalificerede medarbejdere og en ISO-certificeret forretning danner grundlag for, at vi kontinuerligt kan levere services af høj kvalitet.

For Customer Service-teamet er professionalisme en stor del af hverdagen, hvor vi arbejder dybdegående på den måde, vi møder kunderne på, og derved opbygger den tillid, der skal til for at skabe en stærk relation.

Samarbejde kolleger imellem er betydningsfuldt for os, fordi vi ved, at vi bruger en tredjedel af vores tid sammen. Det er værdifuldt og må ikke være en sur pligt, hvorfor vi vægter at bruge en del af den tid på sociale events, og det styrker sammenholdet. Vi arbejder aktivt med vores samarbejde og kommunikation på tværs af de forskellige afdelinger, fordi vi tror på, at vi kan lære meget af hinanden og drage nytte af vidensdeling. Det er en af de ting, vi mener danner en grobund, der i sidste ende også skaber værdi for vores kunder.

For os er det kunden, der står i centrum. Det er jer, der driver os til at blive bedre, og det er jer, der former vores løsninger. Det er vigtigt for mig, at du som kunde ved, at jeg altid har dine og din virksomheds behov for øje. Derfor håber jeg, at du vil kontakte mig på pdb@anycloud.dk, hvis du har ideer til ændringer og forbedringer, eller hvis du oplever et problem.