Hvordan opnår man IT-sikkerhed i 2020?

Hvordan opnår man IT-sikkerhed i 2020?

IT-sikkerhed dækker over mange forskellige ting, og vi har som service provider især tankerne på adfærd og produkter, for hvilket forsvar af ens løsninger har man som virksomhed brug for i dag? Vi vil gerne være med til at skabe en sikker rejse med fokus på at højne brugeroplevelsen.

Vi ved godt, at det lige har været december med jul og gaver, men vi tænker stadig i pakkeløsninger. Eller rettere: I én pakkeløsning, der involverer tre af de populære og unikke løsninger, vi udbyder, der kan løfte dit IT-forsvar til næste niveau.

De tre produkter, vi tænker på, der kan styrke din virksomheds sikkerhed, er backup og disaster recovery, der begge henvender sig til den produktorienterede del, samt ReTrust (identity and detection intelligence service), der handler mere om sikker digital adfærd.

Hvorfor lige den kombination af produkter? Der er jo også behov for antivirus, spamløsninger og robust hardware. Men det ved vi, at du allerede har styr på, for det har der været fokus igennem årtier (næsten). Vi tænker mere på, hvad der er relevant for at opnå IT-sikkerhed i 2020.

 

Backup-as-a-Service kombineret (eller alene) med Disaster-Recovery-as-a-Service

Hvorfor mener vi netop, at det er backup, du skal fokusere på, når det handler om din IT-sikkerhed i 2020? Det ligger ganske enkelt i, at alt kan næsten gå galt, og du kan alligevel starte forfra, som om intet var hændt. Det er det bedste sikkerhedsnet.

Kombiner backup med DRaaS, og få garanteret oppetid. Lad os sige, at du nu er ramt af et malwareangreb, og selv om I har en intakt backup, der sagtens kan få virksomheden op igen, så må vi understrege, at det kræver en del tid. Og der er mange eksempler på, hvordan virksomheder, der har været ramt af cyberangreb, har brugt lang tid at komme tilbage igen.

Løsningen, der får dig i luften med det samme, er en fuld replikation af jeres IT-miljø, der vil sikre, at vi har en 1:1-kopi af hele jeres infrastruktur. Hvis uheldet er ude, kan miljøet startes op med det samme inde i vores beskyttede sfære. Det vil betyde, at I kan blive ved med at tjene penge i jeres forretning, selv om jeres primære miljø er nede.

Produkterne kan benyttes hver for sig (batterier sælges separat).

 

ReTrust: Få styr på IT-sikkerheden ved at kende adfærden

Vil du gerne have, at dine online-platforme er et trygt sted at være?

Det ville i hvert fald være en fordel, hvis din side var sikker at handle på, have personlig information opbevaret på, eller at der ikke blev stjålet bonuspoints fra loyalitets-/kundeprogrammer. ReTrust er med til at sikre, at dine kunder har en sikker oplevelse. En meget avanceret software udviklet af IBM for at undgå svindel gør, at alle dine brugere bliver verificeret, uden at det ødelægger deres brugeroplevelse – de ved nemlig slet ikke, at denne service er til stede. IT-bedrageri kan derfor undgås med ReTrust, fordi softwaren opfanger, hvis der er en hacker på linjen.

Synes du, ReTrust lyder spændende, og er nysgerrig med hensyn til, hvordan vi gør det? Så kan du læse meget mere her.

 

Tre løsninger – ét mål

Med de tre løsninger nævnt ovenfor er du, dit website/app og dine kunder godt sikret. IT-sikkerheden får et nøk opad med én eller flere af disse services.

Du kan prøve BaaS-løsningen gratis i 30 dage. Og du kan bestille en gratis demo af ReTrust. Du er velkommen til at kontakte os i dag, og så hjælper vi dig videre på en sikker IT-rejse.