Cloud data management

Cloud data management

Cloud data management – hvad dækker det buzzord over? Jeg har hørt ordet meget her på det seneste, så lad os se nærmere på, hvad det egentlig betyder.

De seneste år er mange virksomheder kommet længere i deres brug af cloud data management end bare til SharePoint og Dropbox. Både inden for finance, marketing og HR baserer vi os på cloud-drevne applikationer og sikkert også i mange andre sammenhænge. Mange kører nu cloud-baseret (forskellige applikationer = forskellige skyer). Data er og bliver den vigtigste del af forretningen og det, som vi bygger fremtiden på. Man kan faktisk godt tale om datadrevne virksomheder.

 

Så langt, så godt, men hvornår er der brug for cloud data management?

Mange er blevet viklet ind i applikationer i forskellige clouds – stadig er det vigtigt at tænke på compliance og sikkerhed. Især i de offentligt tilgængelige clouds (og stadig huske de gode ting ved clouds såsom stor smidighed og lavere omkostninger). Der skal ligge en strategi til grund for multi clouds, eftersom dårlig datahåndtering kan medføre mere end databrud, og fordi nedetid kan koste en virksomhed op til 20 millioner dollars om året. Med data over det hele uden konkret vished om, hvor de befinder sig, kan den opdeling godt være svær at holde styr på, og derfor skal man beskytte sine data, uanset hvor de er.

Din adgang til dine data er af største betydning for dig og dine medarbejdere. Det er det også at sørge for, at dine date er sikre, gyldige og krypterede. Det tilstræber vi i vores løsninger. De rette mennesker har adgang til de rette data, når de har brug for dem, og de pågældende data er altid beskyttet 100% gennem backup eller disaster recovery. Med andre ord kan et eventuelt datatab gendannes i tide. Det er vigtigt at anerkende og forstå vigtigheden i at have kontrol over sine IT-systemer, for når man holder sig det for øje, høster man udbyttet at have været proaktiv i forhold til både tilgængelighed og gendannelse.

 

Løsninger hos any.cloud

Forskellige slags virksomheder i forskellige brancher kan have meget forskellige tolerancetærskler i forhold til nedetid. Så det er måske ikke afgørende netop hos dig. Men hvis det er vigtigt for din virksomhed at prioritere lav nedetid og 24/7/365-tilgængelighed. Eller dine kunder kræver konstant oppetid til dine applikationer og data. Så er en konsistent investering i cloud data management den rette løsning for dig. Services såsom backup, COS (cloud object storage) og avanceret disaster recovery er din beskyttelse mod nedetid.

Uanset om du gør det af hensyn til dig selv, din omsætning eller dine kunder, er det en investering dine datas fremtid.