Er du varm på Veeam?

Er du varm på Veeam?

Hvis du selv syntes, at du er en haj til teknologi, kender du sikkert godt Veeam, men vi vil gerne slå et slag for, at du får mere at vide om vores samarbejdspartner, der leverer backup, disaster recovery og intelligent datahåndteringssoftware til hele verden.
 

#FUNFACT Veeam-navnet er den fonetiske udtale af bogstaverne VM, der står for virtuelle maskiner.

 
De backup- og disaster recovery-ydelser, som vi leverer gennem Veeam, kan anvendes i både virtuelle, fysiske og multi cloud-miljøer. Siden deres start i 2006 har Veeam været en af de helt store spillere tilbage fra den tid, hvor virtuel infrastruktur så dagens lys, og vores samarbejde blev grundlagt i 2011. Fra da af har vi leveret Backup & Replication, og det hedder det stadig.
 

Hvad er Veeam Backup & Replication?

Backup & Replication er navnet på backup-applikationen til virtuelle miljøer, som bygger på VMware vSphere og Microsoft Hyper-V hypervisors. Softwaren giver brugeren adgang til backup, restore og replikering, og det gælder både virtuelle og fysiske servere, dvs. alle slags maskiner.
 

Veeam-trioen

Backup

Med Veeam Backup & Replication kan du tage backup af virtuelle miljøer med en softwareløsning, der rulles ud på din egen hardware. Du vælger selv, hvilke fysiske servere eller virtuelle miljøer du ønsker. Dit backup repository kan tilpasses, og det er nemt at starte backup fra konsollen.
 

#FUNFACT I 2018 var Veeam Gartners Peer Insights Customer’s Choice Distinction-vinder i kategorien Data Center Backup and Recovery Software.
 

 

Replikering

Ved hjælp af Backup & Replication-konsollen kan du også lave en VM-replikering. Det betyder, at du laver en “klon” af en produktions-VM enten hos dig selv eller ude i skyen. Derfor er din klon helt klar til brug, hvis der skulle ske noget med den oprindelige opsætning.
 

#FUNFACT Veeam er grundlagt og styret af russere, men hovedkvarteret ligger i Schweiz.

 

Gendannelse

En gendannelse kan ske på 4 forskellige niveauer: Du kan lave en øjeblikkelig gendannelse af en VM ved hjælp af Entire VM recovery, en gendannelse på filniveau med gendannelse af udvalgte filer, en gendannelse af det virtuelle drev, dvs. en gendannelse af en udvalgt VM-harddisk, eller sidst, men ikke mindst en applikationsdannelse, hvor man gendanner emner fra f.eks. SharePoint, en MS SQL-server eller en Oracle-database. Find ud af mere om de forskellige niveauer ved at kigge på BaaS, DRaaS og Veeam Cloud Connect.

Hvis du vil vide mere om vores partnerskab med Veeam, kan du finde mere om samarbejdet her. Og husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvordan produktet kan integreres i din infrastruktur. Med vores hjælp har dine backupjobs og dit DR-site aldrig været bedre.