Er firewalls stadig relevante i dag?

Er firewalls stadig relevante i dag?

Har du tænkt over, at vi aldrig nævner firewalls i vores hostingløsinger? Du er ikke forkert på den, men det betyder ikke, at de ikke er der. I dag beskytter vi 3000+ VM’er, der alle ligger bag vores firewall, så det korte svar til artiklens overskrift er, ja, firewalls er stadig relevante i dag – måske mere end nogensinde før. Ifølge Google Trends har interessen for firewalls været dalende i perioden 2004-2011, hvorefter den stagnerede. Måske tager vi beskyttelsen fra firewalls for givet i dag.

google_trendHvad er en firewall?

Og hvordan ville verden se ud uden firewalls? Vores kunder er segregeret, så de hver især kun har adgang til deres eget netværk. De er beskyttet af vores firewall, der er software, som er programmeret til at tillade eller afvise, hvem der kommer ind på netværket. Hvis firewallen ikke var der, ville der ikke være regler på plads til at kontrollere trafikken til netværket.

Vi har flere firewall-’clustere’, og et cluster består af to firewalls. Det betyder, at vores firewalls som alt andet i vores forretning selvfølgelig også er redundante. På den måde vil nr. 2 tage over, hvis der skulle ske noget med nr. 1.

En firewall hos any.cloud

any.cloud har et team, der sørger for firewallens opretholdelse og regler, så når du køber en VPS-løsning hos any.cloud, bliver du automatisk beskyttet af vores firewall. Du bestemmer selv, hvem der får adgang til dit netværk, og vores specialister sørger for at holde ubudne gæster ude. Vores team af firewall-eksperter er alle netværkscertificerede (CCNA) og har specialiseret viden inden for firewalls. Firewalls er en kompleks løsning, og vores team bruger meget tid og energi på at varetage denne opgave for vores kunder.

For dig betyder det, at du ikke skal bekymre dig om at vedligeholde og opsætte regler. Vi hjælper dig med alt dette i vores løsning, og det eneste, du skal gøre, er at fortælle os, hvem der skal have adgang.

Så selv om der ikke bliver talt så meget om firewalls længere, så betyder det altså ikke, at de er blevet forældede eller afskaffet. Vores står solidt plantet, og vi har teamet, der kan være med til at beskytte dig. Ring, eller skriv til os i dag, og så sørger vi for din beskyttelse.