Business Protection Suite

Business Protection Suite

I 2014 lancerede vi vores produktside ReVirt til dig, der leder efter information om, hvordan du beskytter din virksomhed bedst muligt. Selv om det kun er et par år siden, er der løbet meget vand i åen, for dengang bestod produktet udelukkende af BaaS og DRaaS baseret på Veeams Backup & Replication. I dag er ReVirt meget mere end det. Vi har udvidet vores produktlinje i Business Protection Suite til at beskytte din forretning så bredt og sikkert som muligt.

5 i 1? Bliv lidt klogere på de forskellige forkortelser!

Vi har samlet disse services, fordi de til sammen udgør en komplet IT-løsning til virksomheder. Den er især henvendt til virksomheder, der søger at optimere sikkerheden og kontinuiteten. Business Protection Suite består af:

Backup-as-a-Service (BaaS)

Denne løsning kan blandt andet være agentbaseret, og på den måde kan vi tage backup af fysiske endpoints såsom Windows- & Linux-servere samt cloud backup af virtuelle servere – både VMware, Hyper-V og cloud-miljøer som Microsoft Azure, Amazon AWS, Google Cloud og IBM Cloud. Det er muligt at lave en fuldstændig kopi af dine servere, således at de kan genskabes hos os, hvis der skulle ske noget. Det sikrer dine data 100% – tilmed bedre end traditionelle backupløsninger – og sørger for, at din forretning kan fortsætte, hvis der sker noget med dine data. 

Disaster-Recovery-as-a-Service (DRaaS)

DRaaS er endnu ikke så udbredt i Danmark, men vores internationale kunder er begejstrede for DRaaS. Med denne løsning kan dine forretningskritiske systemer eller f.eks. din webshop køre videre hos os på trods af malware- og hackerangreb, hvis I er udsat for strømsvigt eller lignende. Problemet kunne også være brand, oversvømmelse eller helt almindeligt hardwaresvigt. Løsningen er en kopi af hele jeres infrastruktur 1:1, så I vil undgå nedetid i tilfælde af ovennævnte omstændigheder. Er din drift nede, fortsætter den trygt og sikkert hos os – med det samme. 

Archive-as-a-Service (AaaS)

Her er arkivløsningen, der sikrer dine data på en omkostningseffektiv og fleksibel måde. AaaS er vores Cloud Object Storage-løsning, der er baseret på IBM-teknologi. Her kan du kombinere en skalérbar og sikker cloud-løsning med minimale omkostninger. Dine data er sikrede hos IBM, der har ekstremt høje krav til datasikkerhed uden at gå på kompromis med tilgængelighed til dine data. Dette er vores nyeste tilføjelse til porteføljen og gør det muligt for din virksomhed at gemme udgåede data i meget lang tid og derved samtidig sikre, at du kan genskabe enhver form for kopi fra fortiden.

Protecting-Infrastructure-as-a-Service (PIaaS)

Hvis du søger fuld beskyttelse, som samtidig betyder, at du intet selv skal foretage dig, så lad os hjælpe dig med at installere Veeam Backup & Replication Enterprise eller Enterprise Plus. Med denne løsning kan vi bl.a. tilbyde SureBackup, storage integration og WAN-accelerator, der sørger for, at dine backupdata er sikrede og valide. Vi gør alt det tunge arbejde, mens du læner dig tilbage og ser tingene ske. Vi sørger samtidig for afrapporteringen til dig, så du følger dine egne sikkerhedsprocedurer 100%, og tager ansvaret for jeres kontinuerlige drift. Hvis du ønsker en mere magelig løsning, er dette lige noget for dig.

Backup Office 365-as-a-Service (O365aaS)

Sidst, men ikke mindst tilbyder vi løsningen, der beskytter din software, og her er der især fokus på Office 365-data. I dag er Office 365 en af de mest benyttede løsninger i virksomheder både i Danmark og udlandet. Udfordringen ligger i, at data ofte går tabt på grund af en retention på 1-3 måneder. Er du bekendt med, at Microsoft kører med en Shared Responsibility-model, der for dig betyder, at du selv er ansvarlig for dine data, mens Microsoft kun er ansvarlig for selve infrastrukturen og tilgængeligheden? Med O365aaS hjælper vi dig med at øge din retention. Så er dine data sikret.

Business Protection Suite helt kort

Du kan vælge en eller flere løsninger i Business Protection Suite. Det er helt op til dig og de behov, din virksomhed har. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde netop den løsning, der vil gøre din hverdag lettere. Vores eksisterende kundebase spænder bredt, og selv om vi har set det meste, er vi selvfølgelig klar til at se tingene fra jeres perspektiv. Vi ser frem til at høre fra dig.