Operation Julegaveregn: Lad os sammen give til de børn, der har det sværest

Operation Julegaveregn: Lad os sammen give til de børn, der har det sværest

Julen er lige om hjørnet. For mange betyder det en højtid fyldt med andesteg, risalamande, juletræ og gaver, og hvor vi alle samles i familiens skød. Desværre kan julen for anbragte børn være en rigtig hård tid, hvor de oftest bliver mindet om, at juletiden ikke er lige så sød for dem som for andre børn. 

I år har vi valgt at tage et socialt ansvar ved at donere penge til Operation Julegaveregn, et initiativ, som hvert år støtter de ca. 2000 anbragte børn og unge på døgninstitutioner i Danmark, Færøerne og Grønland. I gennemsnit giver danske forældre julegaver for 1100 kr. til hvert af deres hjemmeboende børn, men sådan er det ikke for de anbragte børn. Det offentlige giver hvert barn for knap 200 kr. For selv om julen ikke kun handler om dyre iPads, fjernsyn og dyrt tøj, handler julen i den grad om at drage omsorg. For børnene betyder gaverne fra Operation Julegaveregn enormt meget og gør en meget stor forskel. En julegave for dem giver dem en følelse af at være normale, passe ind og modtage lidt ekstra opmærksomhed i en svær tid. 

”Alle børn burde have mulighed for at føle sig som noget særligt. Operation Julegaveregn formår med enkle midler at gøre en stor forskel for børnene. Gaverne er noget, der bliver husket og sat pris på længe efter juleaften.”
Søren Skjødt, formand for FADD, Foreningen af Døgn-og Dagtilbud for udsatte børn og unge  

Hver en krone tæller

Operation Julegaveregn er et privat initiativ, der startede i 2006 og udelukkende er drevet af frivillige, og derfor går hver en krone ubeskåret til børnene. Hvis alle anbragte børn skal have en gave, skal Operation Julegaveregn indsamle omkring 1 million kroner. Med vores donation på 10.000 kr. ved vi, at vi støtter 20 anbragte børn, hvilket svarer til en lille institution. Julegaven bliver for dem et stærkt symbol på fællesskabet og for omsorgen for hinanden.  

”Vi er utrolig glade for at kunne hjælpe de udsatte børn og unge, der er anbragt. Vi tror på, at julegaven kan være med til at gøre en forskel for et barn, og hvis den gave i et glimt af et øjeblik kan bringe en lille smule glæde, er vi mere end villige til at hjælpe.”
CEO i any.cloud, Gregor Frimodt-Møller

Vi opfordrer alle, dvs. både kollegaer, venner, familie og kunder, til at hjælpe Operation Julegaveregn og stå sammen, så vi kan hjælpe endnu flere af de anbragte børn og unge.

Sådan støtter du Operation Julegaveregn