Få mest muligt ud af machine learning og Watson

Få mest muligt ud af machine learning og Watson

Verden er proppet med data. Data er en del af dit privatliv, dit arbejde og alt, hvad du ser og hører. Mængden af data kan virke overvældende, og jagten er gået ind på nye måder at opbevare og arkivere data på, så der bliver plads til nyt. Men hvis man blot opbevarer sine data helt klassisk og uelektronisk på bånd, går man glip af mulighederne for at dykke ned i de informationer, som kan ligge gemt i de enorme mængder data.

Her kan any.cloud være behjælpelig med at outsource opbevaringen af dine data (eller nogle af dem) i IBM Cloud Object Storage – online og tilgængeligt, men til samme pris som en båndløsning. Når dine data ligger online, kan de komme til live igen ved hjælp af tilvalgsmuligheden i IBM Watson. Mennesker kan godt have svært ved at tilgå de filer og data, som de selv har samlet sammen i løbet af årene: ”Hvor gjorde jeg af de oplysninger?”, ”Hvilket år var det nu?” og ”Hvad var det, kunden hed?” er de overvejelser, man gør sig.

Heldigvis er hjælpen nær! Ved hjælp af IBM Watson kan du opnå det totale overblik over det, du har liggende. Watson kan hjælpe mange firmaer i mange forskellige brancher, fordi det er lavet netop til dette: At gennemgå enorme datamængder med henblik på at analysere og sammenligne dataene for så at levere svaret på det, som du gerne vil vide.

Machine learning

Klar til at høre mere om, hvad Watson kan gøre for dig? Der er rigtig stor forskel på, hvordan mennesker leder efter svar på deres spørgsmål, og hvordan maskiner gør det. Det karakteristiske ved mennesker er, at de lærer i dybden, nemlig ved at samle sig erfaringer i løbet af et stykke tid. Maskiner gør sig i machine learning, hvilket vil sige at samle på mønstre for at finde det mest sandsynlige svar på det stillede spørgsmål.

Machine learning er nyttig der, hvor du er blevet tæppebombet med data. Watson holder styr på, at du får det væsentlige med, for sådan virker machine learning. Watson mestrer at gennemgå billeder, lydfiler, videofiler og tekstfiler og stadig have skarpt fokus på det, der er vigtigt for dig. Med en løsning hos os bevarer du både ejerskabet og overblikket over dine data og får fuld adgang til Watsons mange muligheder.

Faktisk begrænses machine learning kun af din fantasi og kreativitet. Lad os give dig inspiration til nye måder at arbejde med dine data på, så de kan få nyt liv og ny værdi for dig – uanset om dine data er gamle eller nye.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have en fornyet aktiv adgang til alle dine elektroniske arkiver.