IBM Cloud-datacentre fremtidssikrer din forretning

IBM Cloud-datacentre fremtidssikrer din forretning

Outsourcing af IT-services er efterhånden blevet en vare, der bliver importeret og eksporteret på tværs af landegrænser for at holde prisen i bund. Men i nogle tilfælde er årsagen til outsourcing at finde en troværdig partner, der kan tilbyde services geografisk tæt på, hvor du driver virksomhed til at håndtere dine data. Vi tilbyder IBM Cloud i mere end 50 datacentre, 6 regioner og 18 availability-zoner i hele verden. Niveauet af datasikkerhed, som er knyttet til disse datacentre, giver dig og dine data en sikker rejse til skyen. Derudover er skyen bygget til at understøtte dit arbejde og alle dine applikationer.

Når du udarbejder din cloud-strategi sammen med os, sørger vi for, at din virksomhed får nem og hurtig adgang til en højtydende, verdensomspændende løsning. Med datacentre i hele verden er IBM Cloud et fremtidssikret valg, selv når det kommer til datacentre uden for GDPR-regionen. Lad os kigge på Indien som eksempel. For nyligt har et cloud computing-panel nedsat af den indiske regering meddelt, at for at sikre data skal data beholdes inde for landets grænser for fremtiden. I dag er store dele af Indiens data placeret i andre lande end Indien, og hvis fremtiden byder på lokalisering af data, skal der ske store ændringer. Hvis alle data skal migreres tilbage til Indien, skal der bygges nye datacentre i Indien, og det vil i sidste ende påvirke økonomien og ikke kun i Indien.

IBM Cloud og any.cloud

I any.cloud har vi valgt et tæt samarbejde med IBM, hvilket betyder, at vi allerede i dag har adgang til et datacenter i Chennai i Indien. Her er det muligt for os at opbevare og håndtere alle typer af data sikkert. Vores indiske kunder har valgt denne lokale outsourcing-model, og den tilgang vil være bæredygtig også i fremtiden. Vi kan tilbyde din virksomhed den samme højtydende og hurtigt tilgængelige løsning, uanset hvor du arbejder fra. Alle datacentre i Europa lever op til kravene i GDPR, og IBM har meget strenge regler for alle deres datacentre, når det handler om privatliv og ejerskab af data.

Overvejer du at outsource din infrastruktur til et datacenter i nærheden? Vi kan hurtigt hjælpe dig med at teste et miljø med IBM Cloud. Selv hvis din virksomhed allerede har strenge sikkerheds- eller certificeringsregler, kan vores løsning hjælpe dig i mål, fordi sikkerhed er any.clouds førsteprioritet.