ReVirt og Veeam Backup & Replication

ReVirt og Veeam Backup & Replication

Har du været forbi vores produktside ReVirt for at teste vores 5TB gratis storage i vores Backup-as-a-Service-løsning? I any.cloud ved vi godt, at al begyndelse er svær, og ReVirt er ingen undtagelse – især ikke, når der er flere forskellige måder at oprette backup jobs på og måske et nyt interface at tage højde for. Derfor har vi optaget tre videoer, der alle har til formål at guide dig igennem processen trin for trin.

Den første video viser, hvordan du starter med at oprette forbindelse til ReVirt og derfra er klar til at bevæge dig videre til BaaS- og DRaaS-videoerne. Video 2 viser dig, hvordan du opretter Backup-as-a-Service (BaaS), og den sidste video viser, hvordan et Disaster-Recovery-as-a-Service (DRaaS) job oprettes.

Business Protection Suite i ReVirt

ReVirt er mere end bare BaaS og DRaaS, og i ReVirt Business Protection Suite har du adgang til de følgende 5 løsninger:

Løsningerne har alle det til fælles, at de bidrager til at øge datasikkerheden i din virksomhed.

 

Støtte til din virksomhed

Business Protection Suite-løsningerne hjælper dig med at øge din sikkerhed på en række forskellige måder. Archive-as-a-Service er eksempelvis en løsning, der kan fremtidssikre dine data på en omkostningseffektiv måde, og den løsning leveres gennem IBM Cloud Object Storage. Protecting-Software-as-a-Service øger datasikkerheden, fordi du får en kopi af dine Office 365-data, og den løsning leveres gennem Veeam-software.

Klik her, hvis du vil vide mere om Business Protection Suite, og der kan du også se mere om, hvordan ReVirt kunne være et match for din virksomhed. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os her og fortælle, hvilke behov I har, så vi sammen kan finde en løsning. Du fanger os på support@anycloud.dk eller på 70 20 40 66 alle hverdage mellem kl. 9 og kl. 17. Vi glæder os til at høre fra dig!