any.green: Vores samarbejdspartneres bæredygtige tiltag

any.green: Vores samarbejdspartneres bæredygtige tiltag

Som anden del af vores any.green-tiltag har vi valgt at fokusere på vores samarbejdspartnere. I any.cloud har vi implementeret mindre tiltag, som opfordrer til en grønnere hverdag, men det er lige så vigtigt, at vores samarbejdspartnere har det samme mål. Overbevisningen er, at sammen står vi stærkere. Dette er bl.a. også én af årsagerne til, at vi er så stolte af at samarbejde med lige netop Apple, IBM og InterXion, fordi de alle har bæredygtige tiltag.

Bæredygtige tiltag i IBM

IBM har en klar holdning og tilgang til et fælles samfundsansvar, som er baseret på handling. Deres tilgang til bæredygtige tiltag er todelt: De arbejder på at gøre deres eksisterende produkter og processer mere effektive og optimerede til fordel for miljøet og organisationen, samtidig med at de også udvikler nye, innovative tiltag, der har til hensigt at gøre vores verden smartere, forbedre operationelle forbedringer samt minimere negativ indvirkning på miljøet. IBM har en holistisk tilgang til vores planets udfordringer og kombinerer den med innovative teknologier og ekspertise.

Som et led i IBM’s bæredygtige strategi vil de bl.a. implementere en kognitiv bygningsstrategi, som skal hjælpe med at reducere den energi, bygninger bruger, med op til 50%. Dette indføres bl.a. ved at optimere plads, reducere bygningsomkostninger samt simplificere ejendomsplaner. Du kan læse om flere af IBM’s tiltag her.

Bæredygtige tiltag i Apple og InterXion

Som del af sit engagement i kampen mod klimaforandring og af sine bestræbelser på at skabe et sundere miljø har Apple valgt, at alle virksomhedens anlæg i hele verden udelukkende forsynes af miljøvenlig energi. Det omfatter butikker, kontorer og datacentre i 43 lande, bl.a. USA, Storbritannien, Kina og Indien. Virksomheden har også annonceret, at yderligere ni produktionspartnere forpligter sig til at forsyne hele deres Apple-produktion med 100 procent miljøvenlig energi.

Vi samarbejder med InterXion, som udelukkende anvender vedvarende energi til at forsyne deres datacentre i Norden. Det er én af grundene til, at vi har valgt samarbejdet med dem – som investering i grønnere energi. Ydermere bruger InterXion kontinuerligt ressourcer på at finde nye måder, hvorpå de kan optimere energieffektivitet og reducere mængden af affald.

Vi fortsætter arbejdet

I any.cloud har vi skudt projektet om at blive grønnere i gang. Vi vil gerne blive endnu bedre og er glade for at have så dygtige samarbejdspartnere, der kan hjælpe os til at yde vores bedste, inspirere os til at blive bedre og vidensdele, når det handler om ansvarlige tiltag.