any.green – sammen er vi grønnere

any.green – sammen er vi grønnere

Vi skrev et indlæg i juni om ‘Tillid og ansvarlighed i IT-branchen‘, hvor vi beskrev, hvordan vi gerne vil tage ansvar. Et ansvar, der også handler om vores miljø, for vi går ind for et grønnere miljø. Derfor er bæredygtige tiltag en del af vores overordnede strategi, vi kalder det any.green. Vi tror på, at vi som virksomhed kan være med til at gøre en forskel, når det kommer til vores miljø. Faktisk mener vi også, at vi har et socialt ansvar, men mere om det en anden gang.

Vores samarbejdspartnere IBM og Apple har begge bæredygtige strategier og CSR sat på deres dagsorden. Så i any.cloud Danmark har vi indført mindre tiltag som vi håber i det store hele, er med til at gøre en lille forskel.

any.green – de fem tiltag som vi har indført på vores kontor:

 

Økologisk frugt og mælk på kontoret

Vi har altid haft frugtordning på kontoret, men nu har vi indført 100% økologisk frugt til vores medarbejdere. Vores kaffe er leveret af Nespresso, hvor kaffen er indkøbt 100% bæredygtigt og driften er 100% CO2 neutralt. Herudover bruger vi også økologisk mælk til vores kaffe, for det drikker vi rigtig meget af.

Vi cykler – det er sundt for os og godt for miljøet

Omkring 30% af vores medarbejdere fra vores danske kontor på Islands Brygge cykler hver dag på arbejde. Mange af vores danske kunder er lokaliseret i København, og derfor cykler nogle af vores IT-konsulenter også fra kunde til kunde. Faktisk, hopper 36% af vores IT-konsulenter på cyklen og 27% tager det offentlige. Og ligesom der findes kørselsfradrag, når man tager bilen mellem kundebesøg, har vi naturligvis også ”cykelfradrag”.

Koldvands-vandhane – væk med plastik flasker!

Vi har indført en koldvandshane, så vi kan minimere vores forbrug af plast og affald generelt, da vi før drak vand fra flasker som vi pantede. Det nye tiltag er langt bedre, og selvom det er nyt, så tror vi, at det muligvis kan minimere vores vandforbrug og selvfølgelig vores overordnede plastikforbrug.

Genanvendelse af papir og pant

Som del af fores forsøg på at minimere affaldet i any.cloud, så vil vi også gerne blive bedre til at genanvende. Derfor affaldssorterer vi både i papir og pant. Vores 21 skraldespande bliver kun tømt én gang om ugen, på den måde er vi heller ikke storforbrugere af plastposer, faktisk sparer vi 31.500 plastposer årligt ved ikke at tømme hver dag.

All-Flash Storage – bæredygtig infrastruktur

Sidst men ikke mindst vores infrastruktur! Vi lancerede for nyligt den næste generation af hosting ved at udvide vores hostingplatform med All-Flash storage. De hurtige Optane NVMe-diske har en søgetid på ned til 10 mikrosekunder – hele 750 hurtigere sammenlignet med en traditionel, snurrende harddisk. Men det er ikke kun hastighed, der i denne sammenhæng er imponerende – dens moderne teknologi har et reduceret klimaaftryk med dens meget lavere energiforbrug.

Dette var blot nogle af de tiltag vi har tænkt ind i hverdagen for at tage hensyn til vores miljø. I vores næste blogindlæg kommer vi nærmere ind på hvad vores partnere; IBM, Apple og Interxion gør for at tænke bæredygtighed ind i deres forretningsgang.