Tillid og ansvarlighed i IT-branchen

Tillid og ansvarlighed i IT-branchen

20 år i IT-branchen giver anledning til eftertanke. Og til tanker om fremtiden. Tanker, der centrerer sig om ansvarlighed i IT-branchen. Ansvarlighed er desværre ikke en selvfølge i en verden fuld af cloudløsninger, så hvordan fastholdes ansvarlighed og tillid i en branche, der bevæger sig så hurtigt?

Vi lever under mantraet ’Reshape the future’, og for os betyder det, at vi er innovative og gerne vil rykke grænserne. Når vi skaber hele miljøer, infrastrukturer og løsninger, stopper vi først, når vores kunder er tilfredse. Alt dette med vores værdier in mente.

Hele vores eksistensgrundlag blev skabt, fordi vores kunder har behov for specialister til at beskytte deres forretning og forretningens drift. Den måde vi fastholder ansvarligheden på, er ved at bibeholde og dagligt styrke og øge tilliden mellem os og vores kunder. For hvis der er én ting vi har lært af IT-branchen, så er det, at tillid er nøglen til et stærkt samarbejde.

I any.cloud er tillid at give ansvar videre. Når vores kunder videregiver data og løsninger til os, er det den gode personlige relation, der gør, at ansvaret kan overdrages. Derfor er det afgørende, at vi forstår vores kunder og gør os umage for at sætte os i deres sted. Når vi lytter, hjælper og løser problemer, vedligeholdes tilliden.

IT-branchen og tillid

I korte træk er det tilliden vi lever af, og det går ikke kun én vej. Vores kunder er grundstenen i vores forretning, og det er dét, der minder os om, at vi hver dag skal yde vores ypperste og hver dag levere kvalitet, vi kan stå inde for. Vi har et ansvar over for vores kunder og værner om vores kunders tillid, samtidig med at vi sørger for at dygtiggøre os selv for at sikre, at vores kompetencer kan leve op til forventningerne.

Dygtige specialister skaber solide løsninger, der kan vækste enhver forretning. Derfor har vores medarbejdere allerede på nuværende tidspunkt deltaget på kurser, seminarer og i andre læringssituationer 12 gange i 2018. Kurserne er fordelt på 4 lande, fordi landegrænser skal ikke være en stopklods for, at vores specialister bliver endnu skarpere.

Udvikling af de rette kompetencer for firmaet er en stor og vigtig del af at have været 20 år i en branche, der rykker sig hurtigt. Derfor kan både vores kunder og vi som firma glæde os over, at endnu flere af vores medarbejdere også fremover bidrager til, at any.cloud er en stærk spiller på markedet med hensyn til at levere det absolut bedste inden for det, vi laver.