any.cloud fylder 20 år

any.cloud fylder 20 år

Den 1. maj 2018 fyldte any.cloud 20 år. Det fejrer vi med en lille historie om vores lange rejse, der på intet tidspunkt har været hverken kedelig eller forudsigelig.

Medstifter og CEO Gregor Frimodt-Møller udtaler: ”Der er sket rigtig meget på de 20 år. Vi er stolte af, at vi i dag kan levere flere fleksible services til vores kunder, vi har udvidet vores kundekartotek markant, men mest af alt er vi som virksomhed utrolig stolte af vores dedikerede medarbejdere, der har været med til at skabe os som virksomhed. Når vi ser tilbage, ser vi heller ikke kun på vores rejse, men vi ser også på den massive udvikling inden for teknologien.

Teknologien udviklede sig og det gjorde vi også. Derfor har vi lavet en videohyldest til teknologien, der afspejler, hvor langt vi er kommet på de 20 år. Uden at glemme, hvad der er vigtigt: Minderne, menneskerne og måden, vi hver dag gør vores bedste for at yde den helt rigtige service til vores kunder.

I en branche, der er præget af tusindvis af nye tendenser i sekundet, så har vi holdt fast i vores værdier: at være innovative, uden at gå på kompromis med kvalitet i løsninger og i samarbejde dermed – protecting what’s important since 1998.

any.clouds historie

Det hele startede den 1. maj 1998, hvor de to brødre Gregor Frimodt-Møller og Adrian Frimodt-Møller oprettede selskabet MacXpres i Pilestræde. Mac, Apple og især Mac-support var på det tidspunkt ikke en særlig kendt spiller på det danske marked, så de to brødre fik hurtigt dannet en niche.

Tre år senere og tre mand høj på Vallensbækvej har virksomheden virkelig taget form. Året efter flytter MacXimum ejet af Thomas Allentoft ind sammen med MacXpres. Samarbejdet går godt og faktisk så godt, at de to virksomheder fusionerer i 2006.

Et nyt samarbejde betyder et nyt navn, og den samlede virksomhedintroducerer ’any’ for første gang i 2007 med navnet anyCOPY. anyCOPYer med til at introducere backupløsninger på det danske marked, deraf ’copy’. ’COPY’ forsvinder, mens ’any’ bliver, da vi i 2013 skifter navn til dét, vi kender i dag – nemlig any.cloud.

Det sidste skridt på vores rejse er i 2017, hvor vi fusionerede med any.mac og any.lease, som vi allerede boede og arbejdede tæt sammen med. Det betød, at any.cloud pr. 1. oktober 2017 blev én virksomhed, der kunne levere en samlet IT-pakke bestående af multi cloud-løsninger og konsulentydelser.

historie

Vi ser allerede frem til de næste 20 år i branchen!