VPS: Det bedste og sikreste inden for hosting til erhverv

VPS: Det bedste og sikreste inden for hosting til erhverv

VPS, server hosting, cloud hosting, managed hosting og mere til. Er du også en smule forvirret og har mistet overblikket over, hvad det, du leder efter, egentlig hedder? Der er mange betegnelser for det at outsource IT i dag, og tilmed er der mange udbydere, løsninger og – ikke at forglemme – en varierende kvalitet på markedet. Leder du efter en løsning til din virksomhed? Så er VPS eller Virtual Private Server en velegnet løsning til erhverv.

Hvad er en VPS?

Forvirringen med hensyn til termer stopper ikke her, for man tænker nok som virksomhed: ”Jeg skal da ikke have en private server?” Men grunden til, at ordet ”private” er brugt, er, at hver virtuel server kører sit eget styresystem. Det er derfor muligt at oprette virtuelle miljøer med dedikerede ressourcer, hvor man selv kan vælge CPU og RAM. Derved får man sin helt egen server og med netop den softwarekonfiguration, man ønsker.

Vores VPS er en indbygget løsning, der betyder, at vi tager os af installation og konfiguration, så vi får skabt den bedste VPS til jeres virksomhed, og dermed skal du ikke sætte dig ind i Apache eller PHP. Vi sørger ydermere for vedligeholdelse, monitorering og backup. Vi leverer en samlet pakke af tryghed, så du ikke behøver at bekymre dig om komplicerede systemer.

Din datasikkerhed er altafgørende

Der bliver flere og flere grunde til at sikre sine data. Når vi her skriver ”sikre”, taler vi for en gangs skyld ikke om backup, men om en sikker server. Derudover tænker vi også på, hvem der har adgang til dine servere, og hvor dine servere er placeret. En server hos any.cloud betyder, at det er dig og kun dig, der vil have adgang til den.

En anden måde, vi skaber holdbare løsninger for vores kunder på, er at inkludere en databehandleraftale. Alle vores løsninger indeholder sådan en, og på den måde ved du, at vi overholder Persondataforordningen, og at dine data er i sikre hænder.

Der er mange løsninger i dag, der giver dig adgang til cloud hosting, men der er også en stor variation i kvaliteten. De VPS-løsninger, vi har hos any.cloud, er ISO-certificerede og er specielt rettet mod erhverv. Som et ekstra sikkerhedslag tilbyder vi også MPLS og VPLS, så din trafik også er i et lukket netværk. Vi kan skabe løsninger, som passer til din virksomheds behov. Kontakt os i dag – vi er klar til at hjælpe dig.