Cloud Device: Nem management af endpoints

Cloud Device: Nem management af endpoints

I any.cloud vil vi gerne gøre IT-løsninger til noget nemt for vores kunder, så de altid kan færdes hurtigt og sikkert online. Vi vil især gerne sørge for, at både du og din virksomhed er beskyttet mod interne og eksterne trusler. Det er vores primære mål og grunden til, at vi er her. Vi har udviklet en unik sikkerhedssportal, der hedder Cloud Device. Vores erfaring siger, at den måde, medarbejdere håndterer endpoints på, udgør en stor risiko for IT-sikkerheden.

En af vores kunder siger om vores sikkerhedsportal: ”Det er smart og tidsbesparende. Jeg kan være sikker på, at alle maskiner er opdateret. Det har lettet min arbejdsgang og fjernet noget kompleksitet og nogle bekymringer”.

Og hvad er det så, der er så enestående ved Cloud Device?

Vi har taget den bedste endpoint management-løsning IBM BigFix, der er det førende inden for Magic Quadrant – Client Management Tool ifølge Gartner – og det har det faktisk været i fire år i træk!

Derudover har vi kombineret det med den højtudviklede endpoint protection-løsning Trend Micro Office Scan, som siden 2002 har været førende i Magic Quadrant – Endpoint Protection udvalgt af Gartner. Ud af de to løsninger har vi skabt en lettilgængelig og yderst brugervenlig portal, der skærer det, der kunne have været 1000 klik, ned til bare 5 hurtige klik.

Vores løsning kræver ikke vedligeholdelse fra administratorside, fordi alt kører automatisk i baggrunden. Der er styr på, at du færdes sikkert og opdateret, uanset om du er på PC eller Mac. Det har heller ikke nogen betydning, om man er en stor eller lille virksomhed, for det er så let at skalere det op eller ned efter behov.

Vi tilbyder Cloud Device as a Service. Med andre ord betyder det, at det ikke kræver en ny server eller ekstra hardware. Det kører efter en fast månedlig pris og er altid tilgængeligt, hvor end du er online. Det eneste, du behøver, er nemlig adgang til internettet.

Med vores løsning kan du effektivt styre din og dine ansattes IT-sikkerhed på kontoret, derhjemme eller på farten. Du får en samlet sikkerhedspakke, men behøver ikke at betale i dyre domme for sikkerheden.

Se, dét kalder vi en ægte cloud-løsning.