IT-beredskabsplan til virksomheder

IT-beredskabsplan til virksomheder

 

Mange virksomheder var i 2017 ramt eller decideret lagt ned af ransomware-angrebene fra WannaCry, Petya og NotPetya. De nåede at sprede sig til mere end 150 lande. Et større antal virksomheder i Danmark blev også ramt, og mange millioner kroner gik tabt, fordi de ramte virksomheder ikke havde en IT-beredskabsplan på plads.

Hvad gør vi, hvis vi bliver ramt? Hvad er kommandovejen, og hvem gør hvad? I sommeren 2017 hørte vi om folk, der løb forvirrede rundt, medarbejdere, der blev sendt hjem, og virksomheder, som udskiftede al deres hardware. Meget af det kunne man have undgået, hvis der havde fandtes en konkret IT-beredskabsplan for virksomheden.

Sikring af oppetid og data

Vi er specialister i data, og hver gang vi er ude hos vores kunder, er det altid med det hovedfokus at sikre deres data. I dag er de fleste virksomheder bygget på data, og man tåler ikke nedetid eller angreb.

Ved at have en IT-beredskabsplan sikrer man procedurerne, og med vores services kan vi endda sørge for, at din virksomhed kommer op igen hurtigt. Med løsningen Disaster Recovery as a Service (DRaaS), der er en replikering af hele din virksomheds infrastruktur, har du nemlig mulighed for at køre videre igennem vores datacenter med det samme.

Men en Disaster Recovery Solution er ikke nok. Man skal have en plan på plads for IT-angreb, uanset om man er en stor eller lille virksomhed. Vores IT-beredskabsplan indeholder en risikoanalyse, forebyggende foranstaltninger, og et flowdiagram for en nødsituation. Man kan sammenligne det med en beredskabsplan for en bygning, der viser virksomhedens flugtveje i forbindelse med brand eller en anden katastrofe. Vi tester naturligvis IT-beredskabsplanen og sørger for, at procedurerne og processerne for den står klart. Forinden laver vi en analyse over din virksomheds behov og skærpende fokusområder, så vi sikrer, at alle hensyn er taget til netop jeres behov.

Skal din virksomhed have en IT-beredskabsplan?

IT er ikke altid let gennemskueligt, og hvis man først står i midten af totalt kaos, har man allerede nok at tænke på. Lad os hjælpe jer med at visualisere en plan og beskytte jer. Ring til os i dag, eller udfyld vores kontaktformular, og så hjælper vi jer med en IT-beredskabsplan til jeres virksomhed.