Danish Cloud Community er med til at sikre professionel it-hosting

Danish Cloud Community er med til at sikre professionel it-hosting

”Certificeret hosting er god hosting” siger Danish Cloud Community (tidligere BFIH), som er brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark. Danish Cloud Community sikrer, at deres medlemmer lever op til kravene om god hosting. Ved god hosting forstås, at man dokumenterer de ydelser, som man siger, at man leverer. Derudover er Danish Cloud Community med til at skabe både troværdighed og øget gennemsigtighed.

Danish Cloud Community står bag Hostingcertifikatet

For at få Hostingcertifikatet skal man være medlem af foreningen, der udelukkende har kvalitetsbevidste IT-hostere under deres vinger. Fordi Hostingcertifikatet er beviset på, at man lever op til de strenge krav i Danish Cloud Community’s certificeringsproces, har det den behagelige konsekvens, at man i forhold til f.eks. sikkerhedsmæssige og økonomiske risikofaktorer altid er på den sikre side ved at vælge et medlem af brancheforeningen.

Værd at vide om certificeret hosting

Kvalitet er vigtig, når man leder efter en ny hostingudbyder. Desværre er det ikke alle, der leverer certificerede hostingydelser. Det er derfor værdifuldt at gå efter brancheforeningens stempel ’Certificeret IT-hosting’. Certificeret hosting betyder nemlig, at udbyderen lever op til disse fire vigtige krav: Kvalitet, stabilitet, gennemsigtighed og kontrol.

Kvalitet er baseret på en grundig gennemgang af serverrum og på, at de rette foranstaltninger til stede, hvis der skulle opstå brand eller lignende. I forbindelse med stabilitet og gennemsigtighed skal hostingudbyderen kunne fremlægge regnskaber, forsikring og andre relevante oplysninger for sine kunder. Det sidste skridt er kontrollen, som er den årlige (re)certificering, som alle medlemmer af brancheforeningen gennemgår, og som udgør beviset på, at hostingleverandøren lever op til ovennævnte krav.

Så hvis din virksomhed er på udkig efter en ny udbyder af jeres IT-services, er det en god idé at kigge efter Hostingcertifikatet. Kig forbi brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmarks hjemmeside, hvor du kan læse mere om foreningen, Hostingcertifikatet og kravene. Der finder du selvfølgelig også en liste over medlemmerne, hvor du blandt andre finder any.cloud.